NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

sanal karta parayı ibandan değilde direkt karttan atsak olur mu öyle bi seçenek var sanırım

sanal karta parayı ibandan değilde direkt karttan atsak olur mu öyle bi seçenek var sanırım
sanal karta para at yetiyor bende iş bankasından doğrudan sanal karta attım hesaba atmadım

görüntülü konuşma yaptım adam iyi günler fln dedi konuşmayı kapattım halen daha doğrulama tamamlanmadı diyo. kurye ziyaret etsinmi diye soruyo uygulama bune la

görüntülü konuşma yaptım adam iyi günler fln dedi konuşmayı kapattım halen daha doğrulama tamamlanmadı diyo. kurye ziyaret etsinmi diye soruyo uygulama bune la
yok bende de oldu müşteri temsilcisine bağlandım sil yükle tekrar bağlan dedi öyle bağlandım yoksa hakkın yanıyo kurye geliyo. öyle olursa ara evde olmuyorum çalışıyorum vb. uydur bir şeyler iptal ediyor kurye talebini sonra tekrar görüntülü bağlan ( ama kurye talebi işleme alınırsa iptal ediyoruz dio )

beyler konuyla alakasız bişey sorucam troy kredi kartım var 3k harcamam lazım 800 chip için bunu nasıl harcayıp bi yerde toplu tutabilirim hepsipay gibi hepsipay yemiyor karta iade alıyor oto hepsipay yerine

yok bende de oldu müşteri temsilcisine bağlandım sil yükle tekrar bağlan dedi öyle bağlandım yoksa hakkın yanıyo kurye geliyo. öyle olursa ara evde olmuyorum çalışıyorum vb. uydur bir şeyler iptal ediyor kurye talebini sonra tekrar görüntülü bağlan ( ama kurye talebi işleme alınırsa iptal ediyoruz dio )
sildim yükledim yeniden kayıt olmaya çalışıyodum. tel no fln kayıtlı dedi mecbur hesaba giriş yaptım hala kurye gelsinmi dio. şikayetvar a yazdm

Alanların hediye parası kaç saat sonra geldi, ben dün akşam aldım hala gelmedi. Bir de müşteri gizmetleriyle konuştum, iptal etseniz de sorun olmaz, ilk başarılı sipariş baz alınıyor dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,640
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri