MurattiChiron
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
sanal karta parayı ibandan değilde direkt karttan atsak olur mu öyle bi seçenek var sanırım
sanal karta para at yetiyor bende iş bankasından doğrudan sanal karta attım hesaba atmadımsanal karta parayı ibandan değilde direkt karttan atsak olur mu öyle bi seçenek var sanırım
yok bende de oldu müşteri temsilcisine bağlandım sil yükle tekrar bağlan dedi öyle bağlandım yoksa hakkın yanıyo kurye geliyo. öyle olursa ara evde olmuyorum çalışıyorum vb. uydur bir şeyler iptal ediyor kurye talebini sonra tekrar görüntülü bağlan ( ama kurye talebi işleme alınırsa iptal ediyoruz dio )görüntülü konuşma yaptım adam iyi günler fln dedi konuşmayı kapattım halen daha doğrulama tamamlanmadı diyo. kurye ziyaret etsinmi diye soruyo uygulama bune la
sildim yükledim yeniden kayıt olmaya çalışıyodum. tel no fln kayıtlı dedi mecbur hesaba giriş yaptım hala kurye gelsinmi dio. şikayetvar a yazdmyok bende de oldu müşteri temsilcisine bağlandım sil yükle tekrar bağlan dedi öyle bağlandım yoksa hakkın yanıyo kurye geliyo. öyle olursa ara evde olmuyorum çalışıyorum vb. uydur bir şeyler iptal ediyor kurye talebini sonra tekrar görüntülü bağlan ( ama kurye talebi işleme alınırsa iptal ediyoruz dio )
yogunluk varmış payde bende de yatmadı yatarmış pay. diğeri de 2 iş günü dedi nkolaytahmini ne kadar sürer yatması arkadaşlar hem hepsipaye iade hem nkolay