Yardım Red Dead Redemption 2 "unknown error ffffff" hatası

cansux

80+
Reaksiyon skoru
131
Bütçe
6
Sistem özelliklerim RX 9070XT R7 7800X3D. Oyundan atıyor arada bir ve başlıkta yazdığım hatayı veriyor oyun orijinal steamdan alındı. Dosya doğrulaması yaptım tekrar çıkıyor arada sırada. Tamda görevin tam ortasında çıkınca baştan yapmak zorunda kalıyorum.

Sistem özelliklerim RX 9070XT R7 7800X3D. Oyundan atıyor arada bir ve başlıkta yazdığım hatayı veriyor oyun orijinal steamdan alındı. Dosya doğrulaması yaptım tekrar çıkıyor arada sırada. Tamda görevin tam ortasında çıkınca baştan yapmak zorunda kalıyorum.
oyunu bende dün aldım biri böyle bir hatadan bahsetmişti forumda umarım çözümü vardırda iade etmek zorunda kalmayız(rez)

oyunu bende dün aldım biri böyle bir hatadan bahsetmişti forumda umarım çözümü vardırda iade etmek zorunda kalmayız(rez)
Çok sık çıkmıyor 7-8 saatte bir falan çıkıyor ortalama ama sinir bozucu

türkce yama kuruluysa ondandır

Kurulu ama kurmadanda oynanmıyo bi bok anlamıyorum yoksa çözümü yokmu
cozumu farklı yama denemek
ben sana kendı kullandıgım yamayı atayım ama kendı kurdugnu bır sekılde sılmen lazım

Kurulumu aynı mı diğer indirdiğim yama dosyalarını silio bunu atarsam olur heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,594
Üyeler
184,949
Son üye
recep Talha
Geri