Sistem topluyorum: Darboğaz ve güç problemi olur mu?

RyaeN

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
6000
Arkadaşlar şu anda elimde bulunan bu ürünlerle geri kalan parçalar sisteme sıkıntı çıkarır mı? Darboğaz ya da PSU güç yetersizliği yapar mı?
  • Sapphire Nitro+ Radeon RX 570 ekran kartı
  • ASRock A320M-HDV r4.0 AM4 soket anakart
  • Hiksemi Armor 32(2x16 GB) DDR4 3200MHz HSC432U32D3 RAM
  • AMD Ryzen 5 3600 altı çekirdek ve Fazeon F1 fanlı 650W Micro ATX oyuncu kasasını almayı planlıyorum.Herhangi bir eksik var mı? Ya da başka bir öneriniz var mı?
    1763846745427.webp
    1763846758286.webp

küçük kasa yerine 500 600 farkla bunu al kafan da rahat eder derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar şu anda elimde bulunan bu ürünlerle geri kalan parçalar sisteme sıkıntı çıkarır mı? Darboğaz ya da PSU güç yetersizliği yapar mı?
  • AMD Ryzen 5 3600 altı çekirdek ve Fazeon F1 fanlı 650W Micro ATX oyuncu kasasını almayı planlıyorum.Herhangi bir eksik var mı? Ya da başka bir öneriniz var mı?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
attığın anakart ve rami 2. el mi alıyorsun ve fiyat?

küçük kasa yerine 500 600 farkla bunu al kafan da rahat eder derim

attığın anakart ve rami 2. el mi alıyorsun ve fiyat?
o yazdıklarım bende bulunan ürünler ram sıfır anakartım 2. el, ekstra bir bütçem yok sadece kasa+psu ve işlemci almayı planlıyorum

Durumun müsaitse B-450 anakart daha iyi seçim olucaktır
onları daha sonraya yükseltmeyi planlıyorum şu anlık sadece kasa+psu ve işlemci önerisi lazım çünkü fazeon markası hakkında fazla bir bilgim yok ve psu su benim bu alacağım işlemci ve bende bulunan ekran kartını besleyebilir mi bu benim için önemli.

o yazdıklarım bende bulunan ürünler ram sıfır anakartım 2. el, ekstra bir bütçem yok sadece kasa+psu ve işlemci almayı planlıyorum

onları daha sonraya yükseltmeyi planlıyorum şu anlık sadece kasa+psu ve işlemci önerisi lazım çünkü fazeon markası hakkında fazla bir bilgim yok ve psu su benim bu alacağım işlemci ve bende bulunan ekran kartını besleyebilir mi bu benim için önemli.
attığım kasa psuyu al her türlü besler fazeon da besler sıkıntı olmaz işlemci olarak 4k bütçen varsa r5 5600 bir aşağısı senin attığın r5 3600 bir aşağısı da r5 5500 alabilirsin

attığım kasa psuyu al her türlü besler fazeon da besler sıkıntı olmaz işlemci olarak 4k bütçen varsa r5 5600 bir aşağısı senin attığın r5 3600 bir aşağısı da r5 5500 alabilirsin
bende dediğin işlemcileri almayı düşündüm fakat r5 3600 gerek önbelleğinin yüksek olması benim oyun+yayın kısmında daha çok iş yapacağını düşünüyorum 2.5 k bütçem var max bir işlemci için

• AMD Ryzen 5 3600 altı çekirdek ve Fazeon F1 fanlı 650W Micro ATX oyuncu kasasını almayı planlıyorum.Herhangi bir eksik var mı? Ya da başka bir öneriniz var mı?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Darboğaz olmaz benzer bir sistemi 5 yıl kullanmıştım benim işlemci i39100f idi psuda yeter diye düşünüyorum

o paraya r5 5600 alrsın a

sıfır alamazsın 2. el al, işlemciyi de ikinci el almanın manası yok 4e ryzen 7 5700 3 lere falan 5600 alırsın
hocam gerek var mı bu sistem için bu kadar yükseltmeye bu sistem için yükseltmeye ve artı olarak sıfır alamazsın ve ikinci el dedikten sonra ikinci el almanın bir mantığı yok demen büyük bir çelişki yine de teşşekürler yardımcı olmaya çalıştığın için 6 k bütçem var hocam başlıkta da belli kasa+psu ve işlemci.

hocam gerek var mı bu sistem için bu kadar yükseltmeye bu sistem için yükseltmeye ve artı olarak sıfır alamazsın ve ikinci el dedikten sonra ikinci el almanın bir mantığı yok demen büyük bir çelişki yine de teşşekürler yardımcı olmaya çalıştığın için 6 k bütçem var hocam başlıkta da belli kasa+psu ve işlemci.
hocam cips alcaksın son 100 tl var cebinde

a bakkalında 40 tl b bakkalında 60 tl ikiside aynı para hangisini tercih ederdin?

hocam cips alcaksın son 100 tl var cebinde

a bakkalında 40 tl b bakkalında 60 tl ikiside aynı para hangisini tercih ederdin?
hocam sizin dediğin olay kendisi başından saçma sizin dediğiniz şekilde anlatıyorum bak.
cebimde 100 tl var
a bakkalında 50 tl işlemci var alacağım işlemci b bakkalında 50 tl kasa+psu var alacaklarım bunlar.
senin dediğin olay
cebimde 100 tl var
c bakkalında 70-80 tl işlemci var önerdiklerin ve d bakkalına gitmeme gerek yok çünkü param kalmıyor kasa+psu alabilmem için anlatmaya çalıştığım olay bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri