PC Fanları Çalışıyor, Monitör Kapanıyor

Barkın31

80+
Reaksiyon skoru
0
4070ti suüper kartım var vatan pc den hazır sıstem olarak almıstık 1 yıl once 650w psu var ve kasayı aldıkdan 9 ay sonra ram takviyesı ve sıvı sogutcu takviyesı yaptım thermal takenin 240mm
ram ve sıvı sgotuvuyu taktıkdan 2 ay sonra pc oyunlarda mönitörleri kapatıyordu ve kasanın bütün fanlarını acıyordu son zamanlarda çok yapmaya başladı ben psu dan kaynaklı yaptıgını dusunuyordum
ve sonra abim bu video yu attı bana
''ya kendi mutahalenizle yada ekran kartınız çökene kadar bu işlem devam edicektir dıyor'' bende 1 kere yapmıstım
3 dakka boyunca kapanmamıstı sadece en usttekı ayardaydı yanı yk yerıne gl de 3 dakka yapmıstım hıc bısı olmamıstı yg ya çekip denedım 3 uncu dakkada adamın dedıgı gibi oldu 2 kere daha denedım 2 ıncı dakkanın sonunda kene oldu aynı sey ben hala psu dan kaynaklı yapıyor diye düşünüyorum sizinde gçrüşlerinizi bekliyorum lutfen yardımcı olun ekran kartımı yoksa psumu sıkıntılı

techolay videosu atmışsın, git oraya sor onlar çözsün sorununu

Ddu ile driver kaldır tekrar driver indirip kur. Mutlaka güvenli mod seçeneğini işaretle ddu da

Ne alaka sen problemli misin Aponun sorun çözdüğü veya sorun gösterdiği bir video göster çocuk da onu atsın. Varsa yoksa sponsorlu ürün inceleme
abdullah abinin forumunda ona sallaman daha komik

Arkadaş internette ilk önüne çıkanı bulmuş atmış böyle bi üsluba gerek var mı
üslubumda bir sıkıntı görmedim, ****** git dememişim, sadece videoyu yapan kişiye sormasının daha mantıklı olacağını söylemişim.

Test yapma dediğimi yap ve her dediğimi kesinlikle yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak maviyle işaretlediğim kablodan 2+2 dört adet varsa direkt mavi işaretli 2 tane ana kabloyu tak. Eğer bir tane tek kökten geliyorsa sağdakini sola soldakine sağa tak. İşlemler sırasında gücü kes
kablo.webp

https://www.guru3d.com/download/display-driver-uninstaller-download/ buradan indir en son driveri kur. Daha sonra ekran kartı Gpu pcie kablolarını değiştir. Varsa güç kaynağından gelen başka pcie kablosu tak yoksa sağdakine sola soldakine
kanka ekran kartının kablolarını eller ellemez monitorler dırek gitti bence kaplolarda bı sıkntı var

Test yapma dediğimi yap ve her dediğimi kesinlikle yap

Bak maviyle işaretlediğim kablodan 2+2 dört adet varsa direkt mavi işaretli 2 tane ana kabloyu tak. Eğer bir tane tek kökten geliyorsa sağdakini sola soldakine sağa tak. İşlemler sırasında gücü kes
Alıntıyı görüntüle
ve bende mavi kablo yok göremedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,664
Üyeler
185,146
Son üye
Fuace
Geri