Donan2easy
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Hayır orda alt kısımda alınır alınmaz diye öneri yapmadım 12345 olan kısım öncelik sıralaması değil, onları ktc ile fiyat karşılaştırması olsun diye koydum.3.sıra neden dragos alınır mı
ordaki öneri yani o bölümün başrolü üstteki yazdığım lenovo. diğerleri uygun fiyatlı figüranlar
ama alt kısıma yani figüranlara illa cevap istiyosan da o monitörleri alınabilecek monitör olarak değil alınmayacak monitör olarak koydum aslında
mesela philips envia önermem kötü bir monitör, asus tuf var orda philipse göre biraz daha iyi daha alınabilir ama onu da önermem fiyat 10800e çıkıyor burda vurgulamak istediğim şu. bu fiyata bu monitörler varken ve önerilmiyorken ktc'yi o fiyata hiç önermem anlatabildim mi
o fiyata öyle bir monitör alıyosan sayın arkadaşım ve bu marka Samsung Lg Asus Msi gibi dev bir firma değilde ktc ise... thomson kadar bile tanınmayan bilinmeyen bir ktc monitör o fiyata 3 yıl garantiyi vericek başarılı bir monitör yapacak ve size sunacak siz de alacaksınız. ama var mı öyle bir durum sayın arkadaşım? bak bakayım alan arkadaşlardan gelen ilk resimlere ve yorumlara bence dediğim gibi leş bir monitör. lütfen resimleri kaldırmayın ve hile hurda yapmayın.
dragosa gelecek olursak. dragos alınır kardeşim neden olmasın şu an 7300tl fiyatı doğru mu. bunu çekerler 700 800tl aşağı. ktc nin nerdeyse yarı fiyatına gelir doğru mu? ktc nin nerdeyse yarı fiyatına bu monitör bal gibi alınır kardeşim. h27e6 modelinin dragos modelinden aşırı derecede bi üstünlüğü yok. o da 2 yıl garanti bu da 2 yıl garanti, birbirine yakın 2 ips monitör arasında farkedebileceğin gözüne çarpacak şeyler sadece ışık sızması ips glow ve ölü piksel. onun haricindeki o dcip3 srgb gamut mamut gibi olayları gram farketmezsin. dragosun ktc kadar bi marka değeri yok tabi bunu bilen arkadaşlar da belirtiyor nasıl bir markadır vs. ama ktc ile ilgili ne kadar şikayet geldiğini de belirtenleri görmek ve araştırmak senin bileceğin iş.