🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

N11 de geçerli traş makinesi aldım geldi geri ödeme.

Nkolay hesabı açmadan önce, AKULAŞIM uygulamasını telefonumuza indiriyoruz ve üye oluyoruz. Böylece nkolay sanal kartımız oluyor ve linkteki kampanyaya katılım sağlamış oluyoruz. Ekstra olarak NKolay hesabı açtığınızda 500tl bakiye yükleniyor. Toplam 1500tl kampanya bakiyesi kazanmış oluyoruz.

Özetle:
1- AKULAŞIM uygulamasından üyelik açıyoruz.
2- NKolay üyeliğini görüntülü olarak açıyoruz.
3- Hepsiburada gibi e ticaret sitelerinden 1000tl ye kadar yaptığımız harcamalardan harcadığımız kadar bakiye kazanıyoruz. (max 1000tl)
(Kampanya hangi sitelerde geçerli bilmiyorum daha önce yapanlara sorabilirsiniz veya o sitenin müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Anlık olarak almayı istediğiniz bir ürün yoksa hepsiburada üzerinden 1000tl ye yakın bir ürün alıp hemen iade oluşturabilirsiniz hepsipaye çekme şartıyla.)
4- NKolay hesabımıza bu işlemler sonucu 1500tl kampanya bakiyesi yüklenmiş oluyor.
5- Bu bakiyeyle ister yeni bir alışveriş yapabilirsiniz. İstediğiniz herhangi siteden mcc zorunluluğu yok. (Bu bakiyeyi nakit olarak çekmek isteyenler nays kullanabilir.)

Yıllar sonra sırf bunun için hesabıma giriş yaptım. Hala üye olmayan varsa kaçırmasın.
Bu Akulaşım kampanyası için Nkolay ın sitesinde "Kampanya diğer N Kolay kampanyaları ile birleştirilemez." diye bir ibare var. Gerçekten bu kampanya ile ilk alışverişte 1000tl kampanyasını beraber kullanmış, hesabına 1500tl almış biri var mı yani gerçekten işe yarıyor mu?

hepsiburadadan telefon alacağım honor 400. kullanabilir miyim ? bin lira indirim mi yoksa ödeme sonrası mı geliyor ?

Arkadaşlar aynı hepsiburada hesabından farklı nkolay hesapları ile alışveriş yapıp iptal etsek 1000 er TL yatar mı hesaplara ve hepsipayda 2 bin TL olur mu sıkıntı yaşanır mı deneyen var mı ? Kampanya son tarihi 31 aralık mı bir de

Benim referans kodum ile ablamı da üye yapmak istedik fakat görüntülü görüşme sırasında kimlikteki seri numarasını tam göremediğinden 2 kere okuyunca temsilci tamamlandı deyip görüşmeyi sonlandırdı. Uygulamayı açtığımda Güvenlik tamamlanmadı diye kurye yönlendirmeye çalışıyor. Uygulamayı silip tekrardan yükledik ama gene aynı ekranda karşılaştık. Müşteri hizmetlerini aradık fakat oda yapılacak bir şey yok dedi. Müşteri temsilcisine kurye ile iletişime geç butonunu aktif edip sonra kuryeyi iptal etsek olur mu dedik olmaz dedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,974
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri