Neden yatiramadiniz sorun neydiSanal kart açmayı başardık şimdi de Sanal Karta para aktaramıyoruz. Ulan N kolaymış bu ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
N zormuş![]()
Neden yatiramadiniz sorun neydiSanal kart açmayı başardık şimdi de Sanal Karta para aktaramıyoruz. Ulan N kolaymış bu ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
N zormuş![]()
Bu Akulaşım kampanyası için Nkolay ın sitesinde "Kampanya diğer N Kolay kampanyaları ile birleştirilemez." diye bir ibare var. Gerçekten bu kampanya ile ilk alışverişte 1000tl kampanyasını beraber kullanmış, hesabına 1500tl almış biri var mı yani gerçekten işe yarıyor mu?Nkolay hesabı açmadan önce, AKULAŞIM uygulamasını telefonumuza indiriyoruz ve üye oluyoruz. Böylece nkolay sanal kartımız oluyor ve linkteki kampanyaya katılım sağlamış oluyoruz. Ekstra olarak NKolay hesabı açtığınızda 500tl bakiye yükleniyor. Toplam 1500tl kampanya bakiyesi kazanmış oluyoruz.
Özetle:
1- AKULAŞIM uygulamasından üyelik açıyoruz.
2- NKolay üyeliğini görüntülü olarak açıyoruz.
3- Hepsiburada gibi e ticaret sitelerinden 1000tl ye kadar yaptığımız harcamalardan harcadığımız kadar bakiye kazanıyoruz. (max 1000tl)
(Kampanya hangi sitelerde geçerli bilmiyorum daha önce yapanlara sorabilirsiniz veya o sitenin müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Anlık olarak almayı istediğiniz bir ürün yoksa hepsiburada üzerinden 1000tl ye yakın bir ürün alıp hemen iade oluşturabilirsiniz hepsipaye çekme şartıyla.)
4- NKolay hesabımıza bu işlemler sonucu 1500tl kampanya bakiyesi yüklenmiş oluyor.
5- Bu bakiyeyle ister yeni bir alışveriş yapabilirsiniz. İstediğiniz herhangi siteden mcc zorunluluğu yok. (Bu bakiyeyi nakit olarak çekmek isteyenler nays kullanabilir.)
Yıllar sonra sırf bunun için hesabıma giriş yaptım. Hala üye olmayan varsa kaçırmasın.
Buton aktif olmuyordu.Neden yatiramadiniz sorun neydi
Link varmı kanka ya bende Alican tras Makinesi LazimN11 de geçerli traş makinesi aldım geldi geri ödeme.
Link varmı kanka ya bende Alican tras Makinesi Lazim
4 yıldır bende var bana mısın demedi sağlam ürün tavsiye ederimbunu aldım hocam saç sakal için iyi. Ama jilet gibi sıfır kesmiyor ona göre alın.![]()
Powertec TR3200 Saç ve Sakal Kesme Makinesi Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Powertec TR3200 Saç ve Sakal Kesme Makinesi Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
3500 modeli vardı 5 senedir kullanıyoruz pederle. Bunuda kendime aldım sağlam marka powertec4 yıldır bende var bana mısın demedi sağlam ürün tavsiye ederim
Hocam bunun 1 üst modeli varmı 1200 TL civarına 200 TL kuponda var tam 1k iade alabilmek içinbunu aldım hocam saç sakal için iyi. Ama jilet gibi sıfır kesmiyor ona göre alın.![]()
Powertec TR3200 Saç ve Sakal Kesme Makinesi Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Powertec TR3200 Saç ve Sakal Kesme Makinesi Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com