efeyilmaz000
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
keşke stok düşse tam sepete ekledim alıyordum stok bitti
245kf parcaliyor resmen farka değer hocam2000 TL'lik fark için çok büyük bir performans farkı yoktu gibi geldi bana yine de 245KF sağlam işlemci tabi doğru
Ben de parçalıyor sandım ama oyun konusunda pekte parçalamıyor gibi245kf parcaliyor resmen farka değer hocam
SADECE %10 felan daha fazla fps veriyor değmez gibi.Ben de parçalıyor sandım ama oyun konusunda pekte parçalamıyor gibi
Coklu cekirdek islemcisi zaten tekli cekirdek hepsinde ayni hemen hemen ryzende de böyle 7700x - 9700x ile aynı performansta 245kf ghz farkı var 225f ile arasında zaten bir de cekirdekBen de parçalıyor sandım ama oyun konusunda pekte parçalamıyor gibi
%10 bile yok ya arada %5-6 gibi gördüm ben ikisi arasında bu intel işlemciler çok karışıyorSADECE %10 felan daha fazla fps veriyor değmez gibi.
Yok kalsın sen onu kendi üstünde koyacak münasip bir yer bulursun200'e çözdüm airpodsu knk 0 ayarında ister misin sen de
sanmıyorum .dal satcı kardeşlerden biri iade eder de alabilirim inşallah![]()
h anakart için gereksiz tabii ama B860 Z890 için oc kilidi açık 245kf%10 bile yok ya arada %5-6 gibi gördüm ben ikisi arasında bu intel işlemciler çok karışıyor
Doğru bence bu seri için z890 beleş gibi bir fiyat olmadıkça da gereksiz h810 iş görür a620 kullanan biri olarak pekte itiraz etmemh anakart için gereksiz tabii ama B860 Z890 için oc kilidi açık 245kf
Alıntıyı görüntüle