bertuğ1212
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 186
bende anadolu derslerden en zoru bıyolojıNerede okuyorsun? Ben anadolu. Belki fensen falan daha zor olabilir diye soruyorum.
bende anadolu derslerden en zoru bıyolojıNerede okuyorsun? Ben anadolu. Belki fensen falan daha zor olabilir diye soruyorum.
valla çok zor. Bizim en kötü yan Mat hocasının aşırı kötü bir hoca olması sınıf ortalaması 56..bende anadolu derslerden en zoru bıyolojı
sınav zordu baya dusuk aldımbende anadolu derslerden en zoru bıyolojı
helal olsun reis. Şuan ort kaç? Ben liseye yeni başladım fecisel çok zor geldi ya. ORT:68.5
Reis ortalamaniz iyi sizin 1. Donem sinavlarda calisin 2. Donem rahat edin gecersinizıyımıs aslında ortalaman benım 65 2 zayıfım var
sınav zordu baya dusuk aldım
31 ortalama sınıf ben sınıfta en yuksek alanlardanım 57 aldım sen dusunvalla çok zor. Bizim en kötü yan Mat hocasının aşırı kötü bir hoca olması sınıf ortalaması 56..
eyvallah sanadaAllah yardımcın olsun reis.
Bune yavv kaç ders var seçmeli osu seçmeli busu...10. Sınıfım notlar böyle biyolojiden proje aldım birkaç hocayada dicem hocam test kitabı falan alıyım proje gibi çözeyim sorun sözlülere yüksek girin diye bide biraz çalışarak sınıf geçilirmi sizce çok mu kötü notlar
sorma ya.. Özellikle sanki sadece kendileri sınav yapıyormuş gibi sınav yapıyor bazıları. Az İnsaflı ol kolay yap da ortalamalarımız artsın ya..Bune yavv kaç ders var seçmeli osu seçmeli busu...![]()
ınsallah suanlık rahatımReis ortalamaniz iyi sizin 1. Donem sinavlarda calisin 2. Donem rahat edin gecersiniz
hocam demokrası dersınde bıle en fazla alan benım oda 60 o kadar zor sordularsorma ya.. Özellikle sanki sadece kendileri sınav yapıyormuş gibi sınav yapıyor bazıları. Az İnsaflı ol kolay yap da ortalamalarımız artsın ya..
Aynen öyle ben meslek lisesi okuduğum için bu tarz şeyler bu kadar fazla olmadı.böyle olaydı ben heralde 9 dan beri sınıfta kalırdım.sorma ya.. Özellikle sanki sadece kendileri sınav yapıyormuş gibi sınav yapıyor bazıları. Az İnsaflı ol kolay yap da ortalamalarımız artsın ya..
Keşke bende meslek okusaydım.. Dersler daha kolay diyor meslekteki arkadaşlarım gerçekten öyle mi?Aynen öyle ben meslek lisesi okuduğum için bu tarz şeyler bu kadar fazla olmadı.böyle olaydı ben heralde 9 dan beri sınıfta kalırdım.![]()
Hocam anadolu lisesine göre kolaymı zormu hiçbir bilgim yok.ama benim tek sıkıntım bilişim bölümünü seçmem 12. Sınıfa gelene kadar baraj olan bilişim derslerinden hep kaldım.Keşke bende meslek okusaydım.. Dersler daha kolay diyor meslekteki arkadaşlarım gerçekten öyle mi?