benim kargoya verildi şuan yoldakargosu çıkan varmı benim hala sipariş alındıda ?
benim kargoya verildi şuan yoldakargosu çıkan varmı benim hala sipariş alındıda ?
benimde yeni hazırlanıyora geçti heralde bu gece verirler kargoya 12ye kadar sürebilir yazıyorbenim kargoya verildi şuan yolda
sonuç ne kraloltayı attık bekliyoruz. 7.5 ken almıştım. 7 ye düşürdüklerinde 500 tl tanımlamışlardı. Şimdi de yatırırlarsa mükemmel olur
saat kaçta sipariş vermiştiniz? Benim 13:32 sipariş 17:52 kargoya verilişbenimde yeni hazırlanıyora geçti heralde bu gece verirler kargoya 12ye kadar sürebilir yazıyor
saat 2de sipariş vermişim ama ben 1 kere sipariş verip iptal edip bi daha aldım kupon ve bonus kampanyasından yararlanmak için hala kargoya verilmedisaat kaçta sipariş vermiştiniz? Benim 13:32 sipariş 17:52 kargoya veriliş
Bilmiyorum da bende Asus mg248r 144hz var. Onu yan monitör yapacağım. Bunu kullanırım oyunlarda diye düşünüyorumasus vp249qgr 144hz yerine alinir mi?
Talep sonuçlandı eğer 14 gün süresi dolmadıysa farkı kupon olarak veriyorlarmış. 1 kasımda telsim aldığım için kupon tanımlaması yapmadılar. Açıkcası Amazon 1 aylık süreçte farkı iade ediyor Hepsiburada satıcılı olmasına rağmen yardımcı olmamaları üzücü fakat nasip değilmiş. Alacak/almış olan herkese hayırlı olsın.verirlerse bizi de bilgilendirir misin hocam
Monitörünüz neydi hocam ?Dağıtıma çıktı bakalım bekliyoruzzz 32 inçten sonra fps oyunları için büyük rahatlık olacak gibi duruyor
Çakallara bak. 14 gün zırvalığı çıktı bir de. Sağlık olsunTalep sonuçlandı eğer 14 gün süresi dolmadıysa farkı kupon olarak veriyorlarmış. 1 kasımda telsim aldığım için kupon tanımlaması yapmadılar. Açıkcası Amazon 1 aylık süreçte farkı iade ediyor Hepsiburada satıcılı olmasına rağmen yardımcı olmamaları üzücü fakat nasip değilmiş. Alacak/almış olan herkese hayırlı olsın.