Çözüldü✓ Bu vida neden daha uzun

Reaksiyon skoru
37
Anakart takcam ama vidalardan biri çıkıntılı. Bu normal mi yoksa soldaki vidadan bulup degismeli miyim o11 vision compact kasa

Ekler

• 12684.webp
    12684.webp
    390.9 KB · Hit: 35
  • 12681.webp
    12681.webp
    387 KB · Hit: 32
Anakart takcam ama vidalardan biri çıkıntılı. Bu normal mi yoksa soldaki vidadan bulup degismeli miyim o11 vision compact kasa
nasıl anlatılır bilemedim de o klavuz vida orta kısımlarda oluyor anakart üzerinde sabit kalıp sağ, sola oynamaması için. kolay montaj olsun diye biliyorum.

nasıl anlatılır bilemedim de o klavuz vida orta kısımlarda oluyor anakart üzerinde sabit kalıp sağ, sola oynamaması için. kolay montaj olsun diye biliyorum.
Ya sen bitanesin hocam 1 saattir sunu öğrenmeye calisiyorum anakart icin kilavuz vida yani dimi bu digerleri altta kalirken bu deligin icinde esit seviyede mi olmali

Ya sen bitanesin hocam 1 saattir sunu öğrenmeye calisiyorum anakart icin kilavuz vida yani dimi bu digerleri altta kalirken bu deligin icinde esit seviyede mi olmali
hocam anakart montaj saçlı delik kısmında kalıyor. anakart diğer vidalarını kasaya rahat atmanız için var.
klavuz vida gördüğüm kadarıyla anakart orta kısımlarına atılıyor.
(sanırım kısa devre olmaması içinde o amaçla da kullanılıyor emin değilim)

hocam anakart montaj saçlı delik kısmında kalıyor. anakart diğer vidalarını kasaya rahat atmanız için var.
klavuz vida gördüğüm kadarıyla anakart orta kısımlarına atılıyor.
(sanırım kısa devre olmaması içinde o amaçla da kullanılıyor emin değilim)
Taktım hocam tesekkürler yapabildigimi düsünüyorum ortadaki vidanın gecmesine dikkat ettim vidalara da aşırı güc uygulamadım hafif sürtme sesi duyup bıraktım teşekkürler

Ekler

• 12690.webp
    12690.webp
    312.5 KB · Hit: 14
  • 12689.webp
    12689.webp
    362.9 KB · Hit: 13
  • 12692.webp
    12692.webp
    277.5 KB · Hit: 13
  • 12694.webp
    12694.webp
    784.3 KB · Hit: 13
Anakart yükseltme vidaları bunlar, anakartın kasa ile arasına boşluk bırakıp kısa devre yapma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Eğer diğer vida deliklerinde yoksa anakartınızın oturtulacağı vida kısımlarına bakıp oralara bu yükseltme vidalarından taktıktan sonra yapın anakart montajını.

Anakart yükseltme vidaları bunlar, anakartın kasa ile arasına boşluk bırakıp kısa devre yapma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Eğer diğer vida deliklerinde yoksa anakartınızın oturtulacağı vida kısımlarına bakıp oralara bu yükseltme vidalarından taktıktan sonra yapın anakart montajını.
Tesekkürler hocam taktim anakartı

Geri