Öneri Temu nasıl daha ucuza getiririm?

unlucky0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
Merhaba Arkadaşlar Yeni lianli o11 vision compact kasa aldım Lian Li kasa fanları gereksiz aşırı pahalı bundan dolayı temu üzerinden 6 tane revers fan almak istiyorum 1400 tl geçmemesi lazım o yüzden 4 tane kendi adıma 2 tane arkadaşım adına alacağım ama şöyle bir sorun var bu fiyatlar gerçekten şaka gibi %60 vergi normal mi 1 tane fan için 4 tanesi 1830 tl yapıyor Türkiyede bu fana benzer bir fan bulamadım olanların da görüntüsü gerçekten kötü daha ucuza alabilmemin bir yolu var mı acaba?

Ekler

• IMG_1473.webp
    IMG_1473.webp
    93.7 KB · Hit: 57
Merhaba Arkadaşlar Yeni lianli o11 vision compact kasa aldım Lian Li kasa fanları gereksiz aşırı pahalı bundan dolayı temu üzerinden 6 tane revers fan almak istiyorum 1400 tl geçmemesi lazım o yüzden 4 tane kendi adıma 2 tane arkadaşım adına alacağım ama şöyle bir sorun var bu fiyatlar gerçekten şaka gibi %60 vergi normal mi 1 tane fan için 4 tanesi 1830 tl yapıyor Türkiyede bu fana benzer bir fan bulamadım olanların da görüntüsü gerçekten kötü daha ucuza alabilmemin bir yolu var mı acaba?
Robot temsilciye kupon lazım yaz yüzde 20 indirim kuponu verir

çinden gelen ürünlere %60 gürmük vergisi alınıyor eğer vergiyi online almayan bir siteden alırsan satın aldığın yerin beyanına göre vergi düşebilir ve vergiyi kapıda ödersin oynayacak miktar %20 olur maksimum.

Neden tekli alıyorsun ki. 2 set 3lü al daha uygun olur. Ben 2x set 3lü aliexpresten 1x 3lü temudan almıştım.

Geri