🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Ortalama VA monitörlerden hızlı ama IPS kadar hızlı değil. Birazcık olabilir. Rahatsız eder mi bilmiyorum bunu denemeniz lazım.

Böyle bir şey mümkün değil ama bu abartı. 25G3ZM hakkında smearing yaptığına dair olumsuz bir yorum da görmedim bu zamana kadar.
Şuan yaşadığım bu sanırım:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
@imgenius
LG nin çoğu panelini beğenmiyorum uygun fiyatlı ürünleri çok kötü

VA'nın yanına herhangi bir IPS koyun siyahlarda belirgin bir fark olacaktır.
Olay siyahlar için değil renk gamutu da kötü geliyor renk sıcaklığı doğru olmuyor. LG monitörlerin çoğuyla uğraşmak zorunda kaldım aynı fiyatlı Asus TUF monitör daha güzel panele sahipti. LG almam önermem

VA'nın yanına herhangi bir IPS koyun siyahlarda belirgin bir fark olacaktır.
sizi burada yakalamışken sorayım, G65B almayı planlıyordum normalde ancak 32 inch için hem 15 bütçe ayırıp hem de 2k çözünürlükte 32 inch 27ye kıyasla üzer mi acaba diye düşündüğüm için ikilemde kaldım. İnanılmaz rekabetçi oynayan birisi değilim, görüntü kalitesi daha ön planda. KTC mi G65B mi önerirsiniz? Ya da üçüncü bir öneriniz var mıdır

Bu normal değil. Monitörün OSD menüsünden tepki süresi ayarını off yapın. MPRT açıksa kapatın. Öyle bir tekrar deneyin.
Yaptım bariz çok azaldı fakat bu sefer de gecikme arttı değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade deneyeceğim yarın, kabul olmazsa devam olursa OLED artık yapacak bir şey yok

Yaptım bariz çok azaldı fakat bu sefer de gecikme arttı değil mi?

İade deneyeceğim yarın, kabul olmazsa devam olursa OLED artık yapacak bir şey yok
Overshoot olduğundan böyle. Overdrive ayarını önceden hangi seviyede kullanıyordunuz?

sizi burada yakalamışken sorayım, G65B almayı planlıyordum normalde ancak 32 inch için hem 15 bütçe ayırıp hem de 2k çözünürlükte 32 inch 27ye kıyasla üzer mi acaba diye düşündüğüm için ikilemde kaldım. İnanılmaz rekabetçi oynayan birisi değilim, görüntü kalitesi daha ön planda. KTC mi G65B mi önerirsiniz? Ya da üçüncü bir öneriniz var mıdır
Ben kaliteli VA bulursam IPS e tercih ederim. Bu yüzden içerik üretmiyorsanız g65b. 32 vs 27inç kısmı kişisel. Bu sizin bileceğiniz bir şey.

Advanced'de çok oluyordu diye Standart aldım azaldı biraz gene ama göz yoruyor böyle olunca
Göz yoruyor derken yazıları kaydırmak mı yoksa görüntü mü gözünüzü yoruyor renkler falan.

Ben kaliteli VA bulursam IPS e tercih ederim. Bu yüzden içerik üretmiyorsanız g65b. 32 vs 27inç kısmı kişisel. Bu sizin bileceğiniz bir şey.

Göz yoruyor derken yazıları kaydırmak mı yoksa görüntü mü gözünüzü yoruyor renkler falan.
Yazıları kaydırmak yoruyor renklerde bir sorun yok.

Yazıları kaydırmak yoruyor renklerde bir sorun yok.
Standart da overshoot yok ki hocam nasıl yoruyor? 300hz de standart modu ve overshoot tablosu yemyeşil.
4059.webp

Psikolojik gibime geliyor. IPS glow dan ötürü monitörden soğuduğunuz için size öyle geliyor olabilir.

Geri