Tabletimi sattım sonrasında yaşadığım olay

2. elden sattığını belirleyen herhangi bir belge kanıt var mı? ve ucuz olduğu için THH bile bunu ciddiye almaz bence, vereceğim tavsiye sakın tehditlerine cevap verme ters cevap verme yazılı konuşmalar önemlidir herhangi bir durumda ve sorması ayıp ne kadara sattın
Sahibinden üzerinden sattım zaten Burda bizim mahallede oturuyormuş tehditine bu iş tehditle olacak iş değil dava aç resmi yol ile hallet dedim sadece ters hiç yapmadım medeni şekilde cevaplar verdim ama adam malum ırk olduğundan ayrım yapmıyorum kesinliklikle normalde ama bu olayda onlara bakış açım değişti (: 3.450 sattım tabletin marka modeli Samsung Tab A8 10.5 32 GB
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı yazdıklarını bi chatgptye yaz işin hukuki boyutunu da öğrenirsin dediğim gibi bedeli düşük olduğundan THH dikkate almaz başvuru yapmasına da değmez, seni tehdit ederek parasını koparmak istiyor boşver sen
zaten başvuru yapacağını yada dava ediceğinide sanmam anca tehditle korkutmaya çalışıp bana ayıplı malı vericek bende satamayıp zarar edicem çok sağol hocam (:

Öyle yaptım zaten durumu anlattım anlamasada kendini haklı çıkarmaya çalıştı tehdit falan etti cidden çok korktum öyle deyince (: ama istediğin yere dava et ben haklıyım falan dedim ve engellemedim sonuçta ben haklıyım yardımınız için sağolun
Zaten bu işlerden anlayan biri olsa tehdit edemezdi. Tehdit ciddi bir suçtur ayıplı mal satmanın yanında bambaşka bir şey olurdu. Yasal bir savaş olsa sen kârlı çıkarsın. Adamın elinde belki aynı modelin kırık versiyonu vardı ve aklınca saf birini bulup kendininkini sana iade edip bedavaya değişim yapacaktı.

Sen yine de cevap verme, açıklama yapma. İkinci el satışta böyle bir güvence yok. Daha demin başka bir başlıkta bir arkadaşa bunu anlatmaya çalışıyorduk. Satıcıyı bağlayan bir durum yok. Adam kabul edip parayı verdiyse o saatten sonra bir şey yapamaz. Aranızda bir satış sözleşmesi yok, fatura yok hiçbir şey yok.

Sahibinden üzerinden sattım zaten Bursa oturuyormuş tehditine bu iş tehditle olacak iş değil dava aç resmi yol ile hallet dedim sadece ters hiç yapmadım medeni şekilde cevaplar verdim ama adam malum ırk olduğundan ayrım yapmıyorum kesinliklikle normalde ama bu olayda onlara bakış açım değişti (: 3.450 sattım tabletin marka modeli Samsung Tab A8 10.5 32 GB
Dava açmayı bırak bir avukata dilekçe yazdırmak bile minimum 4500 lira asgari ücret tarifesine göre. En fazla THH'ye yazar e devletten o da hiçbir yere götürmez onu. Sen içini ferah tut, çocukla da iletişimini kes (engellemeden) sessize al okuma mesajları gibi

Dava açmayı bırak bir avukata dilekçe yazdırmak bile minimum 4500 lira asgari ücret tarifesine göre. En fazla THH'ye yazar e devletten o da hiçbir yere götürmez onu. Sen içini ferah tut, çocukla da iletişimini kes (engellemeden) sessize al okuma mesajları gibi
Çocukta değil 48 yaşında dayı yani bu dümeni yapıyorsada Allah'a havale ediyorum cidden insanlara güvenmemek lazım.

bi bk yapamaz
başıma geldi geçen sene msi b450 tomahawk anakartı sattım
ondan sonra çalışmıyor dedi bir kaç saat geçti çalıştırdım dedi
sata kablosu 3 tane çıkması lazım dedi 2 tane vardı
bana hemen 500 tl atacaksın dedi malum ırk
yoksa iade ederim bozuk diye dedim bi sk yapamazsın
iade talebi oluşturdu yemedi bozup göndermeye öyle kaldı

alıcının günahını almak istemiyorum da, tableti düşürüp sonra da kılıf takıp bu duruma bir kılıf uydurmak istemiş olabilir.
ne ara tablete uygun koruyucu camı buldun da yaptırdın seninkinin boyutu da hizası da onun attıklarıyla aynı değil , çizik oluşmuş filan
@metehanxwq
O kadar dikkatli bakmadım cidden evet bu şekilde yapmış olabilir hiç aklıma gelmedi (:

Adamin elinde aynı model tablet var ve kısmi arızalı bı cihaz.
Senin tabletle de change yaptı şimdi iade etmeye çalışıyor. Geri alacaksan da seri no vb numaralar kontrol et.

Merhaba bugün akşam sahibinden üzerinden tabletini sattım fakat kullanıyorken ekranda hiçbir sorunu yoktu öyle olsa o fiyata koymam ve açıklamayada yazarım para için değmez ve eve gelince fotoğraf attı bana ekranda çizgiler var pikselde bir sıkıntı var acaba yere düşünce böyle bir şey olur mu bence kendisi yaptı ve suçu bana atıyor geri ver diyip tehdit ediyor alsam satamıcam sonuçta yalan söylemiyorum ben haklıyım dava etse kim haklı ilandaki fotoğrafta veya 1 hafta önce çekilmiş YouTube ekranında sorun yokAlıntıyı görüntüle
Bu alıcı için demiyorum ama bazı alıcılarr aynı ürünün hatalısına sahip olup 2. Elden temizini alıp kendininkini geri vermeye çalışıyorlar ama bu alıcı için demiyorum arkadaşımında başına geldi

nasıl sattınız bilmiyorum ama ürünü denemeden denetmeden almayında satmayında. sonra böyle şeyler oluyor

nasıl sattınız bilmiyorum ama ürünü denemeden denetmeden almayında satmayında. sonra böyle şeyler oluyor
Bilgilerim var diye sıfırladım kurulum yapılması gerekiyordu ve istese yapıp verirdim adam hiç bakmadan parayı atiyim dedi ve kendi hesabından atmadı kızına at dedi şüphelendim zaten de bunu yaptıysada ayıp kaç yaşında adam para için değmez

Düzgün ve sağlam paketlemediysen taşıma esnasında çizilmiş olabilir. Sağlam ulaştırmak senin sorumluluğunda. tabii ki geri alıp parasını da iade edeceksin.

Geri