Çözüldü✓ W11 25H2 ile Nvidia 581.80 driver fps drop

iłkay

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar selam, önceden yaşamadığım küçük sorunları yaşamaktayım. Araştırmalarıma göre de bundan kaynaklı olarak görüyorum. 4070ti super 7800x3d 32gb ram 6000mhz bir sisteme sahibim, ısı değerlerimde hiç bir sorun yok sistemim gayet stabildi. W11 Proya geçtikten sonra biraz stabilite sorunu yaşadım neyse ki sonradan hallettim. Sonrasında işe şu son bir kaç gündür, belirli oyunlar küçük mikro takılmalar oluyor. Sanırsam FPS Drop dediğimiz şeyler oluyor mouse u çevirirken ani bir kaç fps düşüşü ile mini takılmalar yaşıyorum.

Nvidianın w11 güncellemelerinden sonra 581.80 sürümü ile ilgili problemler olduğunu okudum bunun için 581.94 hotfix çıkartmışlar sanırım, DDU ile sürücüleri kaldırıp kurmayı düşünüyorum ama bunda da belirgin problemler yaşayanlar olmuş, 5090 ile fps depolarını çözenler olmuş ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. FPS değerlerimde bi sorun yok bazı oyunlarda problem yok bazılarında var tam olarak anlamış da değilim. Yardımcı olabilecek varsa veya eski bir sürüme geçmemi öneren varsa dinliyorum.

581.94 ü dene istersen sorun çıkmazsa kullanırsın çıkarsa da eski driver yüklersin

RTSS ile %1 ve %0.1 ile değerlere bakmak lazım, chipset driverlarınız kurulu mu ?

RTSS ile %1 ve %0.1 ile değerlere bakmak lazım, chipset driverlarınız kurulu mu ?
evet tamamen güncel biçimdeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hags denilen ayarın bir etkisi var mıdır? donanım hızlandırma vs gibi bir şey açık halde ama pek de bi sorun yaratmamıştı bana açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

581.94 ü dene istersen sorun çıkmazsa kullanırsın çıkarsa da eski driver yüklersin
çıkarırsa hangisini yüklemem daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,169,227
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri