❌İndirim Bitti! 7go 20.000 PA Kablosuz Araç İçi Süpürge 🔥 1.999₺

Aldım ben de 1 adet . Hem çekme hem de üfleme olması tam aradığım şey .Bilgisayarımı temizlemek için fazladan bir üfleme cihazı almaktan kurtardı beni. İnceleme videolarını izledim gayet güzel üflüyor , pc temizlemek için fazlasıyla yeterli .

Ben aldım kutudan 2 batarya çıktı, şarj aleti çıkmıyor, hediye diye lightning kablo yollamışlar, şarj sorunlu sandım başta ama doluyor bir test yapacağım, fiyat çok iyi ben 2.500 e almıştım, işlevsel olarak ta çok iyi, çekiş ve üfleme ve gücünde 18k pascallığına göre fark var.

arkadaşlar şarj için adaptör çıkmadı eksik mi yoksa normade mi böyle geliyor nasıl şarj edicez

ürünü kaliteli adaptör ile full şarja taktım . büyük olan batarya ile 1 tane kasayı bitiremeden şarjı bitti . 1.buçuk d akika bilemedin 2 dakika gitti batarya tavsiye etmiyorum arkadaşlar . iade edeceğim ürünü . 6 saatte dolmuyor şarjı bataryanın . 2 dakikada bitiyor nasıl ama ?

o pillerin kapasitesi gerçek değil bence ya. einhelin 4000 mah aküsü 1400 lira. biri açıp baksa güzel olur merak ettim 10.000 ve 15.000 diyor yaw

ürünü kaliteli adaptör ile full şarja taktım . büyük olan batarya ile 1 tane kasayı bitiremeden şarjı bitti . 1.buçuk d akika bilemedin 2 dakika gitti batarya tavsiye etmiyorum arkadaşlar . iade edeceğim ürünü . 6 saatte dolmuyor şarjı bataryanın . 2 dakikada bitiyor nasıl ama ?
ben büyük olan batarya ile full sarjda kasayı temizledim gayette yetti ama bir sonraki seferde full sarjda sanki hızlı bitmeye basladı anlamadım garip bi cihaz

ben büyük olan batarya ile full sarjda kasayı temizledim gayette yetti ama bir sonraki seferde full sarjda sanki hızlı bitmeye basladı anlamadım garip bi cihaz
55.5 wh yazmışlar bataryaya 10 saattir şarjda 2 dişte takılı kaldı şarj almıyor. İade edicem . üfleme gücüde hafif tozlu kasada çokta işe yaramıyor kalıyor tozun çoğu ben memnun kalmadım.

2 bataryayı da denedim 4 5 saat şarjda kaldı ne şarj oluyor ne şarjı gidiyor 2 dişte takılı kalıyor ne yapacaz iade mi edelim kaliteli yüksek watt şarj aleti ve kablosuyla şarj ettim yok olmuyor

Geri