- Reaksiyon skoru
- 18
sabah sipariş ettim adamlar hemen kargoya vermiş, gelsin bakalım ne kadar işime yarayacakbiri youtube videosunda iphone emdirmiş.
sabah sipariş ettim adamlar hemen kargoya vermiş, gelsin bakalım ne kadar işime yarayacakbiri youtube videosunda iphone emdirmiş.
kış aylarında pek sıkıntı yokta yaz aylarında evde tutmayı düşünüyorum . Aracın içi aşırı ısınıyor.Bu tarz pilli süpürgeleri araçta bırakmak ne kadar güvenli? Ben evde kullanmak için alıyorum.
çıkmıyor o kablo kendin temin ediceksinarkadaşlar şarj için adaptör çıkmadı eksik mi yoksa normade mi böyle geliyor nasıl şarj edicez
ben büyük olan batarya ile full sarjda kasayı temizledim gayette yetti ama bir sonraki seferde full sarjda sanki hızlı bitmeye basladı anlamadım garip bi cihazürünü kaliteli adaptör ile full şarja taktım . büyük olan batarya ile 1 tane kasayı bitiremeden şarjı bitti . 1.buçuk d akika bilemedin 2 dakika gitti batarya tavsiye etmiyorum arkadaşlar . iade edeceğim ürünü . 6 saatte dolmuyor şarjı bataryanın . 2 dakikada bitiyor nasıl ama ?
55.5 wh yazmışlar bataryaya 10 saattir şarjda 2 dişte takılı kaldı şarj almıyor. İade edicem . üfleme gücüde hafif tozlu kasada çokta işe yaramıyor kalıyor tozun çoğu ben memnun kalmadım.ben büyük olan batarya ile full sarjda kasayı temizledim gayette yetti ama bir sonraki seferde full sarjda sanki hızlı bitmeye basladı anlamadım garip bi cihaz