@Abdullah Hacıgül sorunu çözer diye düşünüyorum, sağ olsun birçok kullanıcı indirimden faydalandı.İndirimli kuponu diye aldığımız ürün guya 2500 den 2000e iniyodu guya. Ama hepsi dümenmis urun zaten 2200mus 200tl lik indirim icin bozuk bataryali urunleri kitlediler kullanicilara. Bir haftadan fazladır batarya ile saticiyla görüşerek uğraşıp duruyorum.
200tl indirim mi sence önce yuksek gösterip 2600 gösterildi kupon mupon bahanesiyle. E bizde güvendiğimiz bir kesim araciligiyla olduğu için gerçek indirim diye aldik. Sonuç zaten 2200tl lik ürünmus ama 200tl indirim diye elde kalmış bitik bataryali urunler bizlere kitlendi. Bu süreçte harcanan zamanimizi geçiyorum artık.@Abdullah Hacıgül sorunu çözer diye düşünüyorum, sağ olsun birçok kullanıcı indirimden faydalandı.
Hocam ironi yapmıştım da ünlem işaretini unutmuşum. Hatta ben de almak istiyordum fakat batarya sorunlarını okuyunca hiç bulaşmak istemedim. Umarım yine de sorununuzu çözerler.200tl indirim mi sence önce yuksek gösterip 2600 gösterildi kupon mupon bahanesiyle. E bizde güvendiğimiz bir kesim araciligiyla olduğu için gerçek indirim diye aldik. Sonuç zaten 2200tl lik ürünmus ama 200tl indirim diye elde kalmış bitik bataryali urunler bizlere kitlendi. Bu süreçte harcanan zamanimizi geçiyorum artık.
50 kere anlattım instagramda anlattım bir bataryayı şarj etmeyi becermediniz şimdi de sıra iftira atmaya geldi200tl indirim mi sence önce yuksek gösterip 2600 gösterildi kupon mupon bahanesiyle. E bizde güvendiğimiz bir kesim araciligiyla olduğu için gerçek indirim diye aldik. Sonuç zaten 2200tl lik ürünmus ama 200tl indirim diye elde kalmış bitik bataryali urunler bizlere kitlendi. Bu süreçte harcanan zamanimizi geçiyorum artık.
Batarya sorunu diye bir şey yok kardeşim bir cihazı şarj edemediler 3A adaptör 3A gerçek kablo lazımHocam ironi yapmıştım da ünlem işaretini unutmuşum. Hatta ben de almak istiyordum fakat batarya sorunlarını okuyunca hiç bulaşmak istemedim. Umarım yine de sorununuzu çözerler.