❌İndirim Bitti! 7go 20.000 PA Kablosuz Araç İçi Süpürge 🔥 1.999₺

İade yapanlar hepsiburadada rapor belge fotoğraf vs istiyor, videoda koyamıyorum oraya ne koymalıyız yardımcı olur musunuz
Bataryanın 0 watt çektiğini koydum ben video koyamadığim için yazı ile belirt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar temizlemek için ürüne ihtiyacım var iyi üfleyen cihaz öneriniz varmi

Bataryanın 0 watt çektiğini koydum ben video koyamadığim için yazı ile belirt

Bilgisayar temizlemek için ürüne ihtiyacım var iyi üfleyen cihaz öneriniz varmi
Yazı ile belirtmekte sorun yokta belge vs ekleme yeri zorunlu bir şey istiyor boş geçemiyorum ürünün resmini çeksem yeterli olur mu

bu kadar talep beklenmiyordu bence çok satış olunca ya kalitesiz üretim oldu çünkü farklı ürünler gelmiş bazılarına stok yoktu yeteri kadar fazla satılınca da hemen üretip göndermiş olabilirler.

bu kadar talep beklenmiyordu bence çok satış olunca ya kalitesiz üretim oldu çünkü farklı ürünler gelmiş bazılarına stok yoktu yeteri kadar fazla satılınca da hemen üretip göndermiş olabilirler.
Ben aldıktan sonra hemen kargoya verilmişti konu yeni açıldığında görüp almıştım ancak batarya çok hızlı tüketiyor full dolu batarya 3 dakika içinde %10 seviyesine geliyor 2-3 saniyede bir 1 er 1 er sarjı azalıyor

benimkinde genel olarak bir sorun yok gibi sizde tam deneyince yazarmısınız
Küçük bataryada nasıl bir kullanımınız var sarj azalma durumu nasıl ilerliyor

Ben bataryalari değişime yolladım yine olmassa iade ayriyetten Abdullah hocam tamam bizlere iyiliğin cok qma bunca mağdurda goz ardi edilmemeli herkes sana güvendide aldı bu ürünü. Adam bak simdi 2200e koymuş ürünü ilana. Demekki 2600tl lik ürün değilmiş indirimde fasafisoymus. Olan yine fakir bizlere oldu uğraş dur simdi

Ben aldıktan sonra hemen kargoya verilmişti konu yeni açıldığında görüp almıştım ancak batarya çok hızlı tüketiyor full dolu batarya 3 dakika içinde %10 seviyesine geliyor 2-3 saniyede bir 1 er 1 er sarjı azalıyor

Küçük bataryada nasıl bir kullanımınız var sarj azalma durumu nasıl ilerliyor
iki bataryayıda şuan sarja taktım, 67watt spigen adaptörle sarj ediyorum, full sarj olunca ikisinide tekrar deneyip cevaplarım.

Çok fazla kullanma vaktim olmadı ama ürün aldım jarz koydum kırmızı yanıyordu sabah kadar kaldı hala kırmızı yanıyordu cihaz taktığım da %100 gösteriyordu anlamadım gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,342
Üyeler
185,713
Son üye
skriqy
Geri