Fps konusunda sıkıntım yok hocam. 200 altına düştüğünü hiç görmedim. Tamamen kasma ve donma gibi bir hissiyat var. Nvidia denetim masası ayarları yaptıktan sonra bir tık daha akıcı gelmeye başladı şimdilik başka çözüm bulamadım. Chat gpt ye sordum tek kanal ram olması sebep olabilir dedi.5060 ti de 5600 işlemcin biraz düşük kalır 200 altına düşer fpsin bilgin olsun işlemcini 7500f gibi bir işlemciyle değiştirmek lazım oda platform değişikliği gerektirir.
ayar yapmana gerek yok oyun içinde önerilen ayar kısmı varya onu yüksek veya en yüksek yapıp denesene fps kısıtlamasınıda 0 yapFps konusunda sıkıntım yok hocam. 200 altına düştüğünü hiç görmedim. Tamamen kasma ve donma gibi bir hissiyat var. Nvidia denetim masası ayarları yaptıktan sonra bir tık daha akıcı gelmeye başladı şimdilik başka çözüm bulamadım. Chat gpt ye sordum tek kanal ram olması sebep olabilir dedi.
yapıyoruz bu sporu ahahahaha bak beğenmezsen fps sabitleme varya ayarda 2 tane onların ikisinide 450 yaphocam düşük ayara göre daha akıcı oldu valla sağolasın.
kral sana 2 şey söylicem sorunun kökü ile çözülücek 1 cs2 de oyun içi fps monitör hz göre yaparsan kasar üstten dikey eşitleme mi neydi onu açıyorsun monitör fps sine sabitliyor kendini 2cisi drop girme sorunu kart mhz kaynaklanıyor kart 700mhz çalışıyor örnek yer yer kendini mhz çoğaltıp düşürüyor aksiyona girdin mhz 2600 fırladı kart donma kasma gibi bişi oluyor çözümü şu orta bi değer de tutman veya max a yakın kartın 2600mhz ise min mhz limitini 1600e çek veya max a yakın 2400Ryzen 5 5600 işlemci
Rtx 5060ti 16gb ekran kartı
1x16 gb 3200 mhz ram
Bu sistemle low ayarlarda oynuyorum fps sorunum yok ancak kasma donma gibi şeyler hissediyorum. Stabil bir ayar bilen yardımcı olabilir mi ?
Kafayı yicem bu sefer de oyun belli bir süre sonra donup tak diye kapanıyoryapıyoruz bu sporu ahahahaha bak beğenmezsen fps sabitleme varya ayarda 2 tane onların ikisinide 450 yap
Yarın deneyeyim hocam şu an kapanma sorununu çözmem gerekiyorkral sana 2 şey söylicem sorunun kökü ile çözülücek 1 cs2 de oyun içi fps monitör hz göre yaparsan kasar üstten dikey eşitleme mi neydi onu açıyorsun monitör fps sine sabitliyor kendini 2cisi drop girme sorunu kart mhz kaynaklanıyor kart 700mhz çalışıyor örnek yer yer kendini mhz çoğaltıp düşürüyor aksiyona girdin mhz 2600 fırladı kart donma kasma gibi bişi oluyor çözümü şu orta bi değer de tutman veya max a yakın kartın 2600mhz ise min mhz limitini 1600e çek veya max a yakın 2400
kasayı cezalandır balkona çıkar soğuğu bir yesibKafayı yicem bu sefer de oyun belli bir süre sonra donup tak diye kapanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yarın deneyeyim hocam şu an kapanma sorununu çözmem gerekiyordonup kapanma sorununun yanında bazen de siyah ekranda kalıyor görev çubuğu gidip geliyor l
![]()