Sonofthestarks
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaşlar yaş 22 üni okuyorum ama okuduğum bölümden memnun değilim okulda uzuyor anlayacağınız çok önemsemiyorum okulu en kotu girer bı ise çalışırım kafasında takılıyorum ama bir soru kafama takıldı geçenlerde ablam bilgisayar mühendisi ve çalışıyor benimde bilgisayarla aram fena değil diyebilirim kendisi bana öyle söyledi en azından birşeyler kurcalayip çözmeyi ( ders hariç ) seviyorum donanım anlamında zaten çok hoşuma gidiyor bilgisayar arızalarını çözmek yazılım kısmını bilemiyorum ablam bana "zaten okuluda onemsemiyorsun ileride asgari ücretle surnecegine en azından şansını dene alaylı yazilimci dolu etraf sende yapabilirsin diyor ama benim kendime inancım 0 sizce bu mümkün mü bu işi yapmak hayalperestlige mi kaçıyor yoksa yapılabilir mi yani ben 0 dan kendi kendime yazılım öğrenip bir sirkette yazılımcı olarak çalışabilir miyim ? Lütfen bana ciddi ve gerçekçi yazın olur mu olursa nasıl olur yolları nelerdir nerden başlanmalı olmaz diyorsanız neden olmaz sebebi nedir ? Bana yazarsanız sevinirim (yazim hataları için kusura bakmayın normalde dikkat ederim ama aceleye geldi)