8000 TL - Hangi hazır sistemi almalıyım

xes8

80+
Katılım
15 Ağustos 2020
Mesajlar
144
Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar merhaba ben uzun uzun araştırmalar sonucu bu aşağıya koyacağım linkteki pcyi almaya karar verdim fakat kesinlikle pcden anlamıyorum ama sağa sola sora sora bunda karar kıldım tek sıkıntım bi sorun yaşarmıyım power kasa ssd ekran kartı ve işlemcide ısınma olarak (call of duty warzone 1080p high grafiklerde oynıyacağım)

Bahsettiğim sistem bu fakat arkadaşlar bu fiyatlar arasında önerebileceğiniz başka bir sistem olursada olur yada bu kasayı al ama şunu şunu değiştir diye söylerseniz sevinirim ve itopyada sadece izin verilenler değişiyor biliyorsunuzdur ona göre yazarsanız iyi olur.


Son olarak bütcem 6-7 bin tl arası max 8 olacaktır
 
Bu sistem güzel değil fiyatını hak etmiyor 7K ya 2070s sistem toplanır.
 
PowerBoost psu =
295ebb028ee000060742578e84c27c91.jpg
 
  • Hahaha
Reaksiyonlar: xes8
ya ben bu forumu pek bilmiyorum da sana kolay ulaşabilmek için dedim :)
Sosyal medyada pek aktif değilim zaten genelde telefonumun da şarjı olmaz çünkü şarj etmem ama bana Discorddan ulaşabilirsin discordun var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

toplarsan beni de etiketlesene dostum
Tamam haber veririm.
 
Sosyal medyada pek aktif değilim zaten genelde telefonumun da şarjı olmaz çünkü şarj etmem ama bana Discorddan ulaşabilirsin discordun var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:


Tamam haber veririm.
discordum var adresim xES8#0633 eklersen sevinirim yarın sana yazarım
 
toplarız sana 7kya 2060s
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,023
Mesajlar
10,445,795
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri
Top