Arkadaşlar merhaba ben uzun uzun araştırmalar sonucu bu aşağıya koyacağım linkteki pcyi almaya karar verdim fakat kesinlikle pcden anlamıyorum ama sağa sola sora sora bunda karar kıldım tek sıkıntım bi sorun yaşarmıyım power kasa ssd ekran kartı ve işlemcide ısınma olarak (call of duty warzone 1080p high grafiklerde oynıyacağım)
Bahsettiğim sistem bu fakat arkadaşlar bu fiyatlar arasında önerebileceğiniz başka bir sistem olursada olur yada bu kasayı al ama şunu şunu değiştir diye söylerseniz sevinirim ve itopyada sadece izin verilenler değişiyor biliyorsunuzdur ona göre yazarsanız iyi olur.
Son olarak bütcem 6-7 bin tl arası max 8 olacaktır
Bahsettiğim sistem bu fakat arkadaşlar bu fiyatlar arasında önerebileceğiniz başka bir sistem olursada olur yada bu kasayı al ama şunu şunu değiştir diye söylerseniz sevinirim ve itopyada sadece izin verilenler değişiyor biliyorsunuzdur ona göre yazarsanız iyi olur.
EASTERGAMERS/ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC EVO 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
EASTERGAMERS/ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC EVO 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile EASTERGAMERS ITOPYA'da.
www.itopya.com
Son olarak bütcem 6-7 bin tl arası max 8 olacaktır