Evga güç kaynağı alınır mı

Evga iyi markadır ama hala psu üretiyorlar mı emin değilim, ürün eski olabilir. Satıcıdan bilgi almanızı öneririm.
4 5 yıllık Bi psu hocam baktım şimdi firmaya ulaşırsam ne sorıyım mesela şikayet görmedm bu modelle ilgili aksine memnun olan var gold Sertifikalı japon kapasitör kullanılmış tam modüler ayriyetten sizce iyi değilmi böyle Bi model için 4000 tl ye

4 5 yıllık Bi psu hocam baktım şimdi firmaya ulaşırsam ne sorıyım mesela şikayet görmedm bu modelle ilgili aksine memnun olan var gold Sertifikalı japon kapasitör kullanılmış tam modüler ayriyetten sizce iyi değilmi böyle Bi model için 4000 tl ye
Evet bulunduğu fiyatta modüler olması falan güzel, ama eski ürün dediğim gibi, platformlar sürekli güncelleniyor, yeni bir ürün almak daha doğru olabilir. Birde eski ürün olduğu için sıfır mı yoksa iade ürünü falan mı emin olamıyorsun, satıcının kullanılmış ürün gönderdiğine dair bir kaç şikayet okumuştum.

Evet bulunduğu fiyatta modüler olması falan güzel, ama eski ürün dediğim gibi, platformlar sürekli güncelleniyor, yeni bir ürün almak daha doğru olabilir. Birde eski ürün olduğu için sıfır mı yoksa iade ürünü falan mı emin olamıyorsun, satıcının kullanılmış ürün gönderdiğine dair bir kaç şikayet okumuştum.
Fsp vita yada hydro k pro 750w yada msi mag a750bn bu modeller nasıl hocam high power öneren de var ama güvenemedim o markaya bilindik almak istiyorum sorunsuz kullanmak için

3.000 - 5.500 TL arası GOLD B tier ve üstü PSU opsiyonlar:
1-) Raijintek Cratos 850W 80+ Gold 5.0 5.000 TL ve altına düşerse. A Tier Modüler
2-) FSP Vita GM VITA-850GM Gen5.1 850 W Gold 5.000-5.500 düşerse A Tier Modüler
3- )Cooler Master MWE 3 850W Gold Gen5 4.500 - 5.000 arası alınabilir. B+ Tier
4-) High Power Performance GD 800W 80+ Gold Güç Kaynağı B Tier
4-) Cratos Lite 850w gen 5 gold 3K ya düşerse. Tahminimce B- veya B Tier
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rajintek Cratos Hem A tier hem de Modüler 5K ya şuan amazonda al geç derim 1k daha koy üstün evgaya filan girme akakçede gözükmüyor nedense bu fiyat Amazon kuponunda varsa 5K nın altına bile gelebilir.

Son düzenleme:
Benim için modüler olup olmaması önemli değil hocam iyi kaliteli bilindik marka olsun yeter benim için elimdeki zalman glx 600 w psu 3 senedir kullanıyorum iyi idare etti beni daha yeni coil whine sesi yapmaya başladı eskidi diye değiştryrm o yüzden Bi model alıp arkama bakmak istemiyorum artık thermaltake smart bx1 750w 80plus aldım şikayetler grdm bu modelle ilgili iade ettm kutusunu açmadn

Benim için modüler olup olmaması önemli değil hocam iyi kaliteli bilindik marka olsun yeter benim için elimdeki zalman glx 600 w psu 3 senedir kullanıyorum iyi idare etti beni daha yeni coil whine sesi yapmaya başladı eskidi diye değiştryrm o yüzden Bi model alıp arkama bakmak istemiyorum artık thermaltake smart bx1 750w 80plus aldım şikayetler grdm bu modelle ilgili iade ettm kutusunu açmadn
Tier listesi için zaten en önemli olan iç bileşenlerin kalitesi ve fan sesi. Senin bahsettiğin kalite ise konuda geçen PSU ların hepsinin üstünde bahsettiğim ürünler. Yanında modüler olması bedava gibi bir şey

Son düzenleme:
Fena PSU değil 650W modeli ile 3080 besliyorum fan açmıyor bile. Fakat bu ürün üretilmiyor ve ülkede yok. Belki ellerinde kalan eski bir kaç üründen birisi. Almanı tavsiye etmem.

Fsp vita yada hydro k pro 750w yada msi mag a750bn bu modeller nasıl hocam high power öneren de var ama güvenemedim o markaya bilindik almak istiyorum sorunsuz kullanmak için
High Power güzel fiyat politikası yürütüyor, ürünleri güzel öneririm. Bilinmedik marka değildir, fsp gibi kendi üretim bandı olan bir kaç firmadan biridir, oem üreticisi zaten, başka markalar için ürün üretiyor. Güvenilir diye aldığınız bir marka psu high power platformu üzerine kurulmuş olabilir bilemezsin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri