Ben bakarken 4900 den ekleniyordu arttırmışlar4900 dü alınmazke![]()
Ben bakarken 4900 den ekleniyordu arttırmışlar4900 dü alınmazke![]()
Boyut ve güç farkları var chatgpt ye yazıp karşılaştırmalarına bakabilirsin
yok online sipariş hattını ara adresine getiriyorlar direktonline yok heralde mağaaya gitmek lazım
Mail order hocam kart bilgilerinizi tuşluyorsunuz 3d scure kodunu veriyorsunuz alıyorsunuzarkadaşlar telefondan nasıl alıyoruz aradığımız zaman? kart bilgisi falan nasıl işliyor?
bot tuşlama yaptırıyor kart bilgileriniarkadaşlar telefondan nasıl alıyoruz aradığımız zaman? kart bilgisi falan nasıl işliyor?
Mail order hocam kart bilgilerinizi tuşluyorsunuz 3d scure kodunu veriyorsunuz alıyorsunuz
willen 2 mi emberton mu daha iyidir günlük kullanımda? woburn 3 varsa almayı düşünüyorum da fazla mı gelir acababot tuşlama yaptırıyor kart bilgilerini
nasıl olacak 1900 olanı nasıl alacamMail order hocam kart bilgilerinizi tuşluyorsunuz 3d scure kodunu veriyorsunuz alıyorsunuz
ikisi de aynıymış sadece şarj süreleri farklı, sürekli marshall ürünlerinin tanıtımını yapan bir youtube kanalı incelemesini paylaşmış ikisinin de. ben taşıanbilirlik için willen 2 yi aldım.willen 2 mi emberton mu daha iyidir günlük kullanımda? woburn 3 varsa almayı düşünüyorum da fazla mı gelir acaba