🔥İndirim HyperX Pulsefire Mat Gaming XL RGB Mouse Pad 1.099TL 🔥

I Dug Two Graves

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
590
rgb siz olan galiba
RGB aydınlatması yok dostum bu modelin, iyice oku konuyu ondan sonra link at. Rica ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

markası farklı daha ucuzları var onlara da bakılır
HyperX kalitesi denen bir şey var. Ucuz mal alanlar iki hafta sonra ağlayarak ürünüm bozuldu diye konu açıyor.

Ölçüleri göremedim bilen varsa söyleyebilir mi

RGB aydınlatması yok dostum bu modelin, iyice oku konuyu ondan sonra link at. Rica ediyorum.

HyperX kalitesi denen bir şey var. Ucuz mal alanlar iki hafta sonra ağlayarak ürünüm bozuldu diye konu açıyor.
Valla ben trendyoldan 2 2.5 yıl öncemi ne aldım hala taş gibi o kadar şey oldu, yedim içtim döküldü ona rağmen ışıklarında problem felanda yok. Günümüzde mousepadler aşırı pahalı olmuş.

Valla ben trendyoldan 2 2.5 yıl öncemi ne aldım hala taş gibi o kadar şey oldu, yedim içtim döküldü ona rağmen ışıklarında problem felanda yok. Günümüzde mousepadler aşırı pahalı olmuş.
bilgilendirme için teşekkürler. Maaş yatarsa bende almayı düşünüyorum.

yok knk ya ben ikisini de kullandım o yüzden.Bi fark göremedim hyperx kalitesi dicek kadar mousepadde bişi kullanmamışlar o paraya değecek kadar

değer mi fiyatına kararsız kaldım.steelseries xl heavy alacaktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,266
Üyeler
187,018
Son üye
eacnatas
Geri