Yardım 2015 1.4 TSİ Golf 7 122 HP alınır mı?

Manuel Golfü aldıktan sonra satarken zorlanırsın. Özellikle kilometresi standart kullanımda 2-3 yıl içinde 200 bini geçecektir. Tamam daha güvenli diyebiliriz manuel şanzıman için ama hem kilometresi yüksek hem de manuel aracı golfte tercih sebebi yapamazsınız.

Yukarda İnsignia atmışlar ilana bakmadım bile ama insignia kayışlı değil zincirli bir araba daha sorunlu ve masraflı bir araç. Daha opsiyonlu diye insignia tercih etmeyin.

122hp olanı sağlamdır üzmez. sıkınca çok yakar fakat isteyince çok az yaktırılır. verimli bir motordur. fakat golfün manueline o kadar para verilmez. satarken de zorlanırsın. otomatik bak bence. DSG'den de bu kadar korkmaya gerek yok.

Hocam orası öyle ama şuan piyasa çok saçma bir durumda 900 Clio 4 e vermektense golf tercihim olur
Piyasa rezalet zaten çıkabilirsen 1mil e çıkıp audi sedan a3 vs tercihte olsbilir otomatik hem audinin otomatiği aşığımdır

122hp olanı sağlamdır üzmez. sıkınca çok yakar fakat isteyince çok az yaktırılır. verimli bir motordur. fakat golfün manueline o kadar para verilmez. satarken de zorlanırsın. otomatik bak bence. DSG'den de bu kadar korkmaya gerek yok.
hocam zincirli olan motor euro 5

hocam zincirli olan motor euro 5
Zincirlerin sağlıklı koşulda 200 bin km'ye kadar ömrü var fakat ses ve bolluk durumuna bakılır değiştirilmesi gerekiyorsa değiştirilir. Bi bu kadar daha gider değiştirilirse.

Kendimi biraz daha sıkıp 1.2'ye 130binlerde 2015 118i otomatik alırdım. Otomobil konusunda herkes farklı bir şey söylüyor birinin başına gelen başkasının başına gelmiyor. Bence mantığı boşverin paranız neyse ve hangi aracı beğeniyorsanız onu alın.

Araç güzel sorun çıkarmaz bende de 1.4 leon var manuel 125 lik benımkı 2017 model, bakma otomatık al vs diyenlere ben istanbudla sürüyorum trafikte yoğun araç yormuyor. Adamlar brodway tofaş manueli sanıyor bu araçları. Yedek parça lazım olursada yazarsın yardımcı olurum ama uzun yol yapmadan önce ve aracı satın almadan öcne balata disk triger gibi yerleri kontrol ettir eğer bunların değişmesi gerekiyorsa işçilik + parça ücreti olarak pazarlık yap fiyatta ve değiştirip yola çık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ olrak amortisörlerede baktır kaçak vs var mı bunlar hep bi maliyet

Araç güzel sorun çıkarmaz bende de 1.4 leon var manuel 125 lik benımkı 2017 model, bakma otomatık al vs diyenlere ben istanbudla sürüyorum trafikte yoğun araç yormuyor. Adamlar brodway tofaş manueli sanıyor bu araçları. Yedek parça lazım olursada yazarsın yardımcı olurum ama uzun yol yapmadan önce ve aracı satın almadan öcne balata disk triger gibi yerleri kontrol ettir eğer bunların değişmesi gerekiyorsa işçilik + parça ücreti olarak pazarlık yap fiyatta ve değiştirip yola çık

+ olrak amortisörlerede baktır kaçak vs var mı bunlar hep bi maliyet
Hocam 125 lik olan motor kayışlı ve Euro 6 geçiyor 122 lik ise zincirli ve Euro 5 ne yapsam çok kararsız kaldım

Leonda bakabilirsin aslında yani uzun yolda ben hız sınırlarını %10 aşarak gittiğimde ort yakıt tüketimim 4.5-5.2 arası değişiyor istanbul şehir içi trafiktede 7.5-8.5 arası değişiyor.

Genel olarak vag grubunda bu motorlar güzel kaliteli filtre ve yağ kullan 10 binde bir değiştir bujileride ngk ile değiştir bir sorun yaşatmaz

Ama dediğim gibi alırken disk durumuna balatalara baktır zincir değişmediyse onuda fiyattan düş işçilik vs. Eğer istanbuldaysan ölmez oto var ümraniyede orayada götür baksınlar

Leonda bakabilirsin aslında yani uzun yolda ben hız sınırlarını %10 aşarak gittiğimde ort yakıt tüketimim 4.5-5.2 arası değişiyor istanbul şehir içi trafiktede 7.5-8.5 arası değişiyor.

Genel olarak vag grubunda bu motorlar güzel kaliteli filtre ve yağ kullan 10 binde bir değiştir bujileride ngk ile değiştir bir sorun yaşatmaz

Ama dediğim gibi alırken disk durumuna balatalara baktır zincir değişmediyse onuda fiyattan düş işçilik vs. Eğer istanbuldaysan ölmez oto var ümraniyede orayada götür baksınlar
Araç Kars’ta ben İstanbuldayım orda hangi ekspertiz ve ustaya göstersem

Araç Kars’ta ben İstanbuldayım orda hangi ekspertiz ve ustaya göstersem
Valla ben kars antep konya urfa gibi doğu illerinden araba almam :D bence başka araba bul

Hocam tanıdık vardı araca baktırttık temiz dendi ne yapsamki

O fiyatlarada bulamadım daha
O yörelerin halkı genel eksperleri tanıyor anlaşıyor, varsa kurumsal eksper orada yani hem orada şubesi olup hem istanbulda şubesi olan onlara yaptırt o zaman detaylı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,668
Üyeler
185,784
Son üye
HBEC
Geri