Çözüldü✓ Yeni kart sonrası siyah ekran problemi

GrrBzl

80+
Reaksiyon skoru
67
Arkadaşlar merhaba, yeni ekran kartı almıştım rtx 5060ti 16gb. Kartı taktıktan sonra siyah ekran problemi almaya başladım gidip yeni psu aldım 750w+80 platinium ama sorun hala devam ediyor. Eski sürücüleri ddu ile kaldırıp nvidia app ile en güncel sürücüyü yüklemiştim. Şu an fark ettim afterburnerdan bakınca ekran kartı hafıza kullanımı durduk yere 14001 mhz oluyor sonra 800 400 olup yine 14001 e fırlıyor ve bunu sürekli yapıyor boşta dururken.

sistem açılırken mi siyah ekran yiyorsunuz, siyah ekran sonrası reset atıyor mu sistem

sistem açılırken mi siyah ekran yiyorsunuz, siyah ekran sonrası reset atıyor mu sistem
Hocam ekran geliyor her şey normal oyuna giriyorum fps 4 falan oluyor menü gelmeden siyah ekran geliyor görev çubuğu gidip geliyor ve öyle kalıyor sesler gelmeye devam ediyor ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece cs2 de yapıyor zannettim diğer oyunlarda da yapıyor

Ekler

• görsel_2025-12-04_174052455.webp
    görsel_2025-12-04_174052455.webp
    9.2 KB · Hit: 49
DDU Programı ile tamamen ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve eski ekran kartınızın programda dosyaları vardır onuda kaldırın öyle deneyin birde

herhangi bir tuşa basıp çıkın hocam. sisteme reset atıp tekrar deneyin hocam, olmazsa bios üzerinde bir seçenek daha var onu yaparız
Yine aynı şey çıktı hocam

DDU Programı ile tamamen ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve eski ekran kartınızın programda dosyaları vardır onuda kaldırın öyle deneyin birde
Eski ekran kartının sürücülerini ddu ile kaldırıp yenisini kurdum hocam işte siyah ekran olunca bir kez de yeni sürücüleri kaldırıp tekrar yaptım o işlemi yine olmadı

Yine aynı şey çıktı hocam

Eski ekran kartının sürücülerini ddu ile kaldırıp yenisini kurdum hocam işte siyah ekran olunca bir kez de yeni sürücüleri kaldırıp tekrar yaptım o işlemi yine olmadı
Anakartınız nedir

En güzel temiz bir windows kurulum.

Ekran kartı değişikliğinde birde özellikle AMD ekran kartında Nvidia ya geçince ne yaparsan yap alakasız saçma hatalar alabiliyorsun.

Ne kadar DDU üstünden ekran kartını kaldırsanda sıfırlansadan yeniden kursanda yok düzelmiyor.

Benzer şey bende de oluyordu. DDU ile sildim yeni ekran kartını temiz kurulum yaptım ama yok her şey tamam doğal normal gibi görünüyor ama bir oyuna girdimi anlık takılmalar kasmalar alakasız bir yavaşlık oluyor. Yada online oyun oynuyorum normalde 2 gün dursam DC olmaz iken oyunda 1-2 saatte bir DC olmalar kalabalığa girdimi takılmalar oluyordu.

En temizi sıfırdan yeni windows 11 kurulumu ile iş çözüldü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,113
Üyeler
186,847
Son üye
murat45
Geri