5-10k klasik saat önerisi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,321
Merhabalar, 4 gün sonra babamın doğum günü var klasik bir saat almak istiyorum model önerisi yapar mısınız? Bana kasa bütçeyi 20-30k dolaylarına dahi çıkarırım hatta öyle istiyorum ancak pahalı ürün alırsam karşılaşacağım tepkiyi biliyorum bu yüzden daha uygun fiyatlı alternatiflere yönelmeyi tercih edeceğim mecbur. Ayrıca hangi sitelerden ya da fiziksel mağazalardan satın almamı önerirsiniz

Merhabalar, 4 gün sonra babamın doğum günü var klasik bir saat almak istiyorum model önerisi yapar mısınız? Bana kasa bütçeyi 20-30k dolaylarına dahi çıkarırım hatta öyle istiyorum ancak pahalı ürün alırsam karşılaşacağım tepkiyi biliyorum bu yüzden daha uygun fiyatlı alternatiflere yönelmeyi tercih edeceğim mecbur. Ayrıca hangi sitelerden ya da fiziksel mağazalardan satın almamı önerirsiniz
Klasik saatlerde Nacar ı tavsiye ederim. Yılların markası. Çok güzel, klasik saatleri var.
Hatta baban manşetli gömlek giyiyorsa saat + 2 kol düğmesi (saat şeklinde) olan setleri de vardı. Çok şık olur

Klasik saatlerde Nacar ı tavsiye ederim. Yılların markası. Çok güzel, klasik saatleri var.
Hatta baban manşetli gömlek giyiyorsa saat + 2 kol düğmesi (saat şeklinde) olan setleri de vardı. Çok şık olur
Nereden satın alabilirim acaba güvenli olacak şekilde e ticaret sitelerinde çakma gönderiyor dedilerde

Çok iyi olur hocam teşekkürler
1000053691.webp

Fikir olsun. Bu deri kayış. 12-13 yıllık saat.

Babam muhtemelen çelik kayış tercih eder deri taktığını bir kere bile görmedim kendim akıllı saat kullandığımdan bilgi sahibi de değilim inşallah iyi bir şey bulabilirim
Ben o zaman bunu tercih etmiştim, çok da fazla kullanmıyorum eskisi kadar. Şİmdi daha çok çelik tercih ediyorum ben de.
Aslında çok da pahalıya kaçmamak lazım . Bence 1-2 Bin TL lik saat bile güzel olur aslında.
Mesela şu saat kötü mü sence? Hediye olmaz mı?
Geçen hafta indirime girmişti, kendime aldım kullanıyorum mesela

seiko 5 snx veya snk,başka yerlerde kafa bulandırmaya gerek yok. bütçe 20kya dayanırsa da tsuyosa ya da presage serisi.

seiko 5 snx veya snk,başka yerlerde kafa bulandırmaya gerek yok. bütçe 20kya dayanırsa da tsuyosa ya da presage serisi.
linkini atabilir misiniz acaba modellerin aratınca bulamadım da

Ben o zaman bunu tercih etmiştim, çok da fazla kullanmıyorum eskisi kadar. Şİmdi daha çok çelik tercih ediyorum ben de.
Aslında çok da pahalıya kaçmamak lazım . Bence 1-2 Bin TL lik saat bile güzel olur aslında.
Mesela şu saat kötü mü sence? Hediye olmaz mı?
Geçen hafta indirime girmişti, kendime aldım kullanıyorum mesela
Ya ben kesinlikle kullanırım klasik kullanacak olsam ama illa ki değerine bakacaklar çokta düşük olmasa daha iyi olur

Ya ben kesinlikle kullanırım klasik kullanacak olsam ama illa ki değerine bakacaklar çokta düşük olmasa daha iyi olur
Nacar in sitesinden hoş gelen bir model bulursun illa ki

örnek model olarak attim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nacar in sitesinden hoş gelen bir model bulursun illa ki
neden nacar öneriyorsunuz anlamadım mekanizması bile belli değil katalogdan saat urettirip çinden getirttirmiyorlar mi artik. o 1950ler nacari yok artik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,235
Üyeler
185,854
Son üye
ByEge1
Geri