North Bayou F80 985 TL

Daha dün montajını yaptım. 45 derece dönebilen vesa bağlantı kısmı sorun çıkarabilir. Ürün sıkıntılı anlamında demiyorum, sıradan bir insan bunu başaramayabilir.

kötü degil ama 850lere kadar alınıyordu gecen hafta trendyolda
Doğru diyorsunuz hocam ama acil ihtiyacı olan için açtım hepsiburada da yeni hesap açıldığında 150 lira kupon veriyordu diye hatırlıyorum onunla birlikte yine o fiyatlara düşürülebilir bence.

Daha dün montajını yaptım. 45 derece dönebilen vesa bağlantı kısmı sorun çıkarabilir. Ürün sıkıntılı anlamında demiyorum, sıradan bir insan bunu başaramayabilir.
Aldığın yere yorumda attınmi kral bu ne hınç 😁 görmüştüm dün konuyu

Aldığın yere yorumda attınmi kral bu ne hınç 😁 görmüştüm dün konuyu
Attım attım. Hatta uyardım, vesa kısmına bağlıyken çevirmeye kalkmayın diye. Stand takayım derken monitöründen olacak millet.

kötü degil ama 850lere kadar alınıyordu gecen hafta trendyolda
brom herkes bu geçen hafta şu fiyattı bu fiyattı yazıyoor fakat geçen hafta kasımdı. bu fiyatları bir ay sonra rüyanda görürsün.

yok ya çok kolay 2 elinle çevir 1 kişi tutsun sen 2 elinle çevir veya bacağına sabitle 2 elinle çevir hemen dönüyor.

Ürünü zamanında 1300 tl civarı bir fiyata almıştım o fiyatı bile çok rahat bir şekilde hakediyor bence o yüzden şuanki fiyatlar neredeyse bedava 100 lira indirim beklemenize değmez ürünü alın keyfinize bakın bence

1700tlye iki tane aldım kuponla. Umarım işimi görür

çok iyi VG279QL3A 00 sallanmma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,716
Üyeler
185,935
Son üye
canxpz
Geri