Goodbyedpi kullan.ya aga dıscord ıcın vpn acıyom sonra oyuna gırıyorum oyuna gırınce pıngden hareket edemıyorum vpn kapatıyom dc gıdıyo bununcozumu yokmu bılen varsa yardım etsın
ya aga dıscord ıcın vpn acıyom sonra oyuna gırıyorum oyuna gırınce pıngden hareket edemıyorum vpn kapatıyom dc gıdıyo bununcozumu yokmu bılen varsa yardım etsın
Bende şuan warp 1.1.1. Kullanıyorum sorun yok onu indirip kullanabilirsin agaya aga dıscord ıcın vpn acıyom sonra oyuna gırıyorum oyuna gırınce pıngden hareket edemıyorum vpn kapatıyom dc gıdıyo bununcozumu yokmu bılen varsa yardım etsın
ben direk giriyorum hiç bir şey kullanmadan o yüzden dedimhangi internet derken turk net veya turk telekom değişiyo
Güvenli + sıkıntı olmaz hocam.güvenilir demi bu reis sıkıntı cıkmaz
reis ben ve yaklaşık 20 arkadaşım dc için goodbyedpi kullanıyoruz hiç birimizde gram sıkıntı yok ve güvenilirdir için rahat olsungüvenilir demi bu reis sıkıntı cıkmaz
eyv reis sağol kurdumreis ben ve yaklaşık 20 arkadaşım dc için goodbyedpi kullanıyoruz hiç birimizde gram sıkıntı yok ve güvenilirdir için rahat olsun
eyvallah reiiss kurdum sağolGüvenli + sıkıntı olmaz hocam.
Goodbyedpi
eyv reis goodbyedpı kullanıyomBende şuan warp 1.1.1. Kullanıyorum sorun yok onu indirip kullanabilirsin aga