unkn4wn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 217
şuan 200 hz de kullanıyorum max oc ile 210 oluyorHz olayı ile ilgili, bant genişliği yetmiyor sanırım 240'ta. Senin monitör kaç Hz'de çalışıyor ?
şuan 200 hz de kullanıyorum max oc ile 210 oluyorHz olayı ile ilgili, bant genişliği yetmiyor sanırım 240'ta. Senin monitör kaç Hz'de çalışıyor ?
Ondan dolayıdır ya.şuan 200 hz de kullanıyorum max oc ile 210 oluyor
12 bit ekranın olunca 8 bit ekran görmeye dayanamıyosun bile gözün alışmasına bakıyorhocam benim monitörde 10 bit 8 bite alınca pek fark hissetmiyorum ikisi arasındaki fark gerçekten az mıdır yoksa oyundan oyuna vs değişirmi
12 bit panel mi var hocam 10dan fazlası yok diye biliyordum ilk kez duydum. onlar şimdi 50k falandır o zaman12 bit ekranın olunca 8 bit ekran görmeye dayanamıyosun bile gözün alışmasına bakıyor
8 Bit'te 16 milyon çeşit, 10 Bit'te 1 milyar çeşit, 12 Bit'te 68 milyar çeşit renk bulunur.12 bit panel mi var hocam 10dan fazlası yok diye biliyordum ilk kez duydum. onlar şimdi 50k falandır o zaman![]()
Monitörün özellikleri kısmında 10 bit yazıyor, ama FRC mi yoksa gerçek 10 bit mi bilmiyorum o yazmıyor.FRC 10 bit ise açmaya gerek yok, gerçek 10 bit olmuyor, boşuna bant trafiğini meşkul edersin monitör ısınır vs, HDMI 2.0 destekliyor monitörün o yüzden DP 1.4 kullanman daha iyi olur, gözükmüyorsa çok takma 8 bit kullan daha iyi, frc 10 bit te micro stutter sorunları yaşayanlar oluyor farketmeden deneyimini etkileyebilir.
epeyde 10 bit olduğu yazıyor çok nadir yanlış bilgi yazdığını gördüm orda8 Bit'te 16 milyon çeşit, 10 Bit'te 1 milyar çeşit, 12 Bit'te 68 milyar çeşit renk bulunur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Monitörün özellikleri kısmında 10 bit yazıyor, ama FRC mi yoksa gerçek 10 bit mi bilmiyorum o yazmıyor.
1. DP (En sondaki değil ortadaki) portunda takılı, ana port odur diye düşünüyorum. MSI Ventux 3x 4060ti 8 Gb OC kullanıyorum.Ekran kartında ana port bulunuyor en yüksek bant genişliği sunan, en azından benimkinde böyle. Senin kart da böyle ise oraya taktığından emin ol
Sadece 144 Hz'de HDR açıkken 10 bit görünüyor. Hz seçenekleri de bunlar.Ekran kartında ana port bulunuyor en yüksek bant genişliği sunan, en azından benimkinde böyle. Senin kart da böyle ise oraya taktığından emin ol
Diğer DP çıkışlarını da dene hala aynıysa bant genişliği yetmiyor demektir.1. DP (En sondaki değil ortadaki) portunda takılı, ana port odur diye düşünüyorum. MSI Ventux 3x 4060ti 8 Gb OC kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece 144 Hz'de HDR açıkken 10 bit görünüyor. Hz seçenekleri de bunlar.Alıntıyı görüntüle
Doğrudur kral bişey demedikAlıntıyı görüntüle
yalan mıdır 12 bit diyo