Kemowee
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 294
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam 27 inch benim monitörSendeki 27 miydi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen yıl sonuna kadar ben yine Samsung'un bir indirim furyasına gireceğini düşünüyorum fakat 2026 ve sonrasnda bu monitörler kaç para olur inan hiçbir fikrim yok. Tahminimce 17-18k ların altına düşmez yıl sonundan itibarenÇok doğru hadi önceki ay eğitim indirimi vs vardı 9600e alabiliyordun diğer siteler den de 10 11 e bulabilirdin ama şuan hiç sanmıyorum en düşük öğrenci indirimi ile 12k fiyat sabitlendi diğer sitelerde de 12k altına düşeceğini sanmam ancak 2.el alıp geri iade edenler var onlar vardır amazon gibi yerlerde onların da durumu malum zaten.Dolar vs hiç sabit değil düşme ihtimali de yok tam gaz gidiyor kolay kolay bu ürünün fiyatı 12k altına düşeceğini hiç sanmıyorum.Hatta öbür ayda ufak zam gelme ihtimali var gelmeyebilir de dolar 41 oldu olacak bence 12k altı hayatta alınmaz ancak kupon varsa veya samsungdan başka siteler sağlam indirim yaparsa bir ihtimal 12k aşağısına getirebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben kuponla değil de kardeşim öğrenci olduğundan öğrenci belgesiyle hesap açıp indirimi o şekilde yakalamıştımSamsung un sitesinde kullanmalık kupon var mıdır acaba