Çözüldü✓ SAMSUNG ODYSSEY G65B MONİTÖRÜM GELDİ

Hocam samsung shopdan alınan ürünler değişim olmuyormuş öyle mi. Benimkinde 6 ölü piksel 1 tane de siyah tırnak kadar leke var ne yapacağımı şaşırdım biri var biri yok diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz nerden aldınız? Sadece samsungdakiler mi sorunlu acaba.
Hocam ben Samsung mağazasından aldım monitörümü ama değişim olmuyor diye bir şey yok bak konuda birkaç cevap önce bir arkadaş daha yeni değiştirdiğini söylemiş. Benim forumda gördüğüm var birkaç kişi değişim alan ki yaşadığın sorunlar zaten fabrika çıkışından olan sorunlar. Bence canlı destek üzerinden başvurunu gerçekleştir destek olurlar.

Güncelleme beyaz eşya servisine yönlendirdiler değişim oluyormuş ne alaka öyle dediler bakalım yarın götüreceğim erkenden 😀

Hocam ben Samsung mağazasından aldım monitörümü ama değişim olmuyor diye bir şey yok bak konuda birkaç cevap önce bir arkadaş daha yeni değiştirdiğini söylemiş. Benim forumda gördüğüm var birkaç kişi değişim alan ki yaşadığın sorunlar zaten fabrika çıkışından olan sorunlar. Bence canlı destek üzerinden başvurunu gerçekleştir destek olurlar.
Hallettim bro servis zaten ne alaka inceleme sonucunda sorun varsa sıfır ile değişim yapılır dediler birdaha çıkarsa birdaha değişir dediler yani zaman anlamında mutlu oldum zamanım yok çünkü sabah 6 dan akşam 6 ya kadar işteyim çıkamıyorumda.

Güncelleme beyaz eşya servisine yönlendirdiler değişim oluyormuş ne alaka öyle dediler bakalım yarın götüreceğim erkenden 😀

Hallettim bro servis zaten ne alaka inceleme sonucunda sorun varsa sıfır ile değişim yapılır dediler birdaha çıkarsa birdaha değişir dediler yani zaman anlamında mutlu oldum zamanım yok çünkü sabah 6 dan akşam 6 ya kadar işteyim çıkamıyorumda.
Allah kolaylık versin brocum o nasıl bir mesai saati öyle ***. Evet her markanın yapması gerektiği fakat bazılarının yapmadığı gibi sorunlu ürün çıkarsa sıfırıyla değiştirirsin sorunsuz ürün çıkana kadar olması gereken zaten budur. Geçmiş olsun şimdiden kral inş çok fazla uğraşmazsın sorunsuz ürün denk gelene kadar

Allah kolaylık versin brocum o nasıl bir mesai saati öyle ***. Evet her markanın yapması gerektiği fakat bazılarının yapmadığı gibi sorunlu ürün çıkarsa sıfırıyla değiştirirsin sorunsuz ürün çıkana kadar olması gereken zaten budur. Geçmiş olsun şimdiden kral inş çok fazla uğraşmazsın sorunsuz ürün denk gelene kadar
İnşallah bakalım gelişmeleri yazarım buraya.

İnşallah bakalım gelişmeleri yazarım buraya.
Tamamdır hocam teşekkür ederiz en azından bu konuya bakacak insanlar olursa destek tarafının da nasıl olduğunu görmüş olurlar sizin sayenizde.

bidaha 10 a ya da 11 e falan düşer mi acaba boşa mı bekliyorum
Hocam bence düşer acil bir ihtiyacın yoksa beklemeni öneririm gerçekten güzel monitör çünkü o fiyat bantlarında dengini bulman çok zor.

inşallah hocam beklim bare ,3 gündür monitör bakıyorum 2k ya geçecem en son bu içime sindi, bundan ötesi oled gibi
Yani bak ben hala kullanıyorum kral hiçbir sorunu bir şeyi yok hikayeli oyunlarda ekstrem bi keyif veriyor

Eğitim indirimi ile zaten 12k bence düşmez aşağısına.Dolar euro da başını aldı gidiyor.12k yine hakkı bu monitörün bazı yerlerde 14 15e bile alan vat.
12 ise çok çok iyi bence ben eğitim indirimi bitti zannediyordum. Gün geçtikçe fiyatların asla düşmediği güzel ülkemde neyi ne kadar erken alabiliyorsan o kadar karlı durumda oluyorsun maalesef :/

Yani bak ben hala kullanıyorum kral hiçbir sorunu bir şeyi yok hikayeli oyunlarda ekstrem bi keyif veriyor

12 ise çok çok iyi bence ben eğitim indirimi bitti zannediyordum. Gün geçtikçe fiyatların asla düşmediği güzel ülkemde neyi ne kadar erken alabiliyorsan o kadar karlı durumda oluyorsun maalesef :/
Sendeki 27 miydi hocam

Çok doğru hadi önceki ay eğitim indirimi vs vardı 9600e alabiliyordun diğer siteler den de 10 11 e bulabilirdin ama şuan hiç sanmıyorum en düşük öğrenci indirimi ile 12k fiyat sabitlendi diğer sitelerde de 12k altına düşeceğini sanmam ancak 2.el alıp geri iade edenler var onlar vardır amazon gibi yerlerde onların da durumu malum zaten.Dolar vs hiç sabit değil düşme ihtimali de yok tam gaz gidiyor kolay kolay bu ürünün fiyatı 12k altına düşeceğini hiç sanmıyorum.Hatta öbür ayda ufak zam gelme ihtimali var gelmeyebilir de dolar 41 oldu olacak bence 12k altı hayatta alınmaz ancak kupon varsa veya samsungdan başka siteler sağlam indirim yaparsa bir ihtimal 12k aşağısına getirebilirsin.

Geri