❌İndirim Bitti! Sapphıre VGA Amd 16GB Gddr6 RX9060XT Pulse 15.999TL SAKIN KAÇIRMA!

Ben iade talep ettim.
Çılgın CW var.
Ayrıca, 2500mhz üstünü neredeyse görmüyor. Sınırlandırılmış bir kart.
Sürücü konusunda daElimdeki rtx 3060 12gb bundan daha verimliydi. Zira, sorun çıkartmıyordu.

Ben iade talep ettim.
Çılgın CW var.
Ayrıca, 2500mhz üstünü neredeyse görmüyor. Sınırlandırılmış bir kart.
Sürücü konusunda daElimdeki rtx 3060 12gb bundan daha verimliydi. Zira, sorun çıkartmıyordu.
Thh başvurusu yap cw için değişim alırsın 6 ay sonra sıfır kapalı kutu halini açmadan satarsın biz öyle yaptık.

Thh başvurusu yap cw için değişim alırsın 6 ay sonra sıfır kapalı kutu halini açmadan satarsın biz öyle yaptık.
Uyanıklık değil amacım. Amacım Paramı geri almak. Satacak olsam, bu haliyle bile alacak tonla adam bulunur. Zira, çoğu kişi CW'nı fark etmez.

Uyanıklık değil amacım. Amacım Paramı geri almak. Satacak olsam, bu haliyle bile alacak tonla adam bulunur. Zira, çoğu kişi CW'nı fark etmez.
Uyanıklık olmuyor ki. Neticede ürün ayıplı cw sesi yüksekse ve şuan o kartı aldığın fiyata alma şansın yok iade ettiğin takdirde, yasal olarak değişim hakkını kullanıyorsun. İster değişim ürününü satarsın, ister kutuyu açarsın. Şans faktörüne bağlı bir durum. Sapphire Pulse modellerinde genelde cw var. Paranı iade aldığını varsayarsak şuan 16 bin TL'ye bırak aynı kartı almayı denk kart bile alamıyorsun.

Geri