Hangi monitörü almalıyım

Reaksiyon skoru
21
Dell alienware aw3425dwm yaklasik 17k ve kaliteli diyorlar (bilen agalar ve tayfun hocam yazsın :)
Msi modern md342cqpw bunun eskisi100hz olani satmis amazonda baya. Bu model nasildir? (120hz oldugunu biliyorum ama hem oyun hem de seneye ünide mühendislikte proje vs 3d calisirken yada video edit yaparken de kullancam ona göre tavsiye)
Sistemim beyaz bu arada
Dell kalitesi cok iyiyse onu almali miyim yoksa 14kya msi isimi gorur mu renk dogrulugu iyi bi monitormus

Dell alienware aw3425dwm yaklasik 17k ve kaliteli diyorlar (bilen agalar ve tayfun hocam yazsın :)
Msi modern md342cqpw bunun eskisi100hz olani satmis amazonda baya. Bu model nasildir? (120hz oldugunu biliyorum ama hem oyun hem de seneye ünide mühendislikte proje vs 3d calisirken yada video edit yaparken de kullancam ona göre tavsiye)
Sistemim beyaz bu arada
Dell kalitesi cok iyiyse onu almali miyim yoksa 14kya msi isimi gorur mu renk dogrulugu iyi bi monitormus
Bu arada msi monitorde 98w typec pd sarj cift bilgisayar hoparlor vs de var ekstra isime gelen seyler.
Sordugum sey ekran kalitesi icin bunlardan feragat edip dell mi almaliyim daha fazla paraya.

şarj umrumda değil prizden kullanırım typec şarjı bana gereksiz geliyor kasamda var, bende de var ama hiç kullanmadım ffis çalışanı olsaydım MSI derdim de ama panel kalitesi için net dell daha iyi.

izlersen anlarsın sonuçları iyi

şarj umrumda değil prizden kullanırım typec şarjı bana gereksiz geliyor kasamda var, bende de var ama hiç kullanmadım ffis çalışanı olsaydım MSI derdim de ama panel kalitesi için net dell daha iyi.

izlersen anlarsın sonuçları iyi
Aradaki farka deger mi yani? Ghosting kafa kurcaliyor bide. Msi 341 342 180hz monitörlerde ghosting vardi bunda da o kadar var midir. Yoksa direk ugrasma dell al mi diosun

MSI model hakkında bilgim yok incelemesini görmedim. Dell gayet güzel.

MSI model hakkında bilgim yok incelemesini görmedim. Dell gayet güzel.
Hocam peki baska 34 önerebilir misiniz. Bu fiyatlarda 13 18 arası
Msidaki 342cqr 345cqr de falan ghost sorunu varmis bu dellde dw mi oyledir yoksa daha mi az tesekkurler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,676
Üyeler
186,225
Son üye
alejandrocelik
Geri