Dark guardian pro

efesnmezz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
764
Öncelikle herkese selam. Şu an gamepower crimson guard kasa kullanıyorum ne hiç memnun değilim kasa almayı düşünüyorum sizce bu kasa alınır mı?

Aaa, Geyimpavır ile sorun mu yaşadınız hocam, halbuki Corsair'dan iyi diye biliyordum(!)

Neyse öneri yapayım, Dark Guardian Pro yerine MSI MAG Forge 100R veya Ranker Cygnus V2 almanız daha iyi olacaktır.

Aaa, Geyimpavır ile sorun mu yaşadınız hocam, halbuki Corsair'dan iyi diye biliyordum(!)

Neyse öneri yapayım, Dark Guardian Pro yerine MSI MAG Forge 100R veya Ranker Cygnus V2 almanız daha iyi olacaktır.
Reis gaympowır hermarkadan kaliteli(!)

alınabilir bir kasa dark guardian pro

Öncelikle herkese selam. Şu an gamepower crimson guard kasa kullanıyorum ne hiç memnun değilim kasa almayı düşünüyorum sizce bu kasa alınır mı?

Alınır dostum güzel kasadır guardian serisi

700'e çıkarsanız bunu öneririm :
Çıkamazsanız ise dark guardian pro kötü değildir fakat şu daha iyi olabilir:

İleri dönük olması açısından en azından ön tarafta 360mm sıvı soğutucu desteği bulunan kasalara bakın.

XPG Invader da güzel bir alternatif olabilir.

700'e çıkarsanız bunu öneririm :
Çıkamazsanız ise dark guardian pro kötü değildir fakat şu daha iyi olabilir:
MSİ MAG FORGE 100R önü mesh ve toplam kasada önde 2 tane arkadada 1 tane egzoz fan var dostum dark guardian pro aynı şekilde full önü mesh önde 3 tane fan arkada 1 tane egzoz fan ile geliyor bence guardian pro daha mantıklı bir seçim olacaktır toz filtresi olarakta guardian pro güç kaynağında üstünde ve önünde toz filtresi var ama msi mag forge 100r de ön kısmında toz filtresi yok

MSİ MAG FORGE 100R önü mesh ve toplam kasada önde 2 tane arkadada 1 tane egzoz fan var dostum dark guardian pro aynı şekilde full önü mesh önde 3 tane fan arkada 1 tane egzoz fan ile geliyor bence guardian pro daha mantıklı bir seçim olacaktır toz filtresi olarakta guardian pro güç kaynağında üstünde ve önünde toz filtresi var ama msi mag forge 100r de ön kısmında toz filtresi yok
Ama malzeme kalitesi olarak ne kadar iyi tartışılır.

Ama malzeme kalitesi olarak ne kadar iyi tartışılır.
Malzeme kalitesi olarak insanların yorumları kötü değil sıkıntı yaşayanını görmedim neredeyse herkes memnun pro modelinden bahsediyorum pro olmayan modelide yine iyiydi ama üst taraftaki usb yerleri kalitesizdi

MSI forge 100r açıkçası pek beğenmedim dark guardian pro alacağım heralde herkese teşekkürler brolar.

Geri