Cronos The New Dawn alınır mı?

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,409
Steam'de halihazırda fiyatı 30 dolara düşmüş sizce alınır mı? Aynı zamanda AC Shadows'da 27 dolara düşmüş. Hangisini almak daha mantıklı olur?

dead space sevdiysen ve türkçe ariyorsan cronos güzel
Aslında uzay temalı oyunları hiç sevmem. Dead space oynarken de çok sıkılmıştım. Temasından dolayı mı yoksa başka nedenlerden dolayı mı sıkmıştı onu tam hatırlamıyorum.

o zaman beğenmezsin :kekw:
Tür olarak bayılırım bu arada onu da belirtmem lazım. Hayatta kalma-korku türündeki çoğu oyunu yalayıp yutmuş biriyim. Sadece uzay teması hoşuma gitmiyor.

Tarzlar çok farklı ama paranın hakkı dersen net AC Shadows. 27 dolara 100+ saatlik açık dünya alıyorsun, Cronos taş çatlasa 10-15 saatlik lineer korku oyunu.
Korku hastası değilsen AC al geç, F/P olarak ezer.

Tarzlar çok farklı ama paranın hakkı dersen net AC Shadows. 27 dolara 100+ saatlik açık dünya alıyorsun, Cronos taş çatlasa 10-15 saatlik lineer korku oyunu.
Korku hastası değilsen AC al geç, F/P olarak ezer.
Amacım 100 saat oyun oynamak değil hocam. En çok hangisinde eğleneceğim benim için daha önemli 100 saat aynı şeyleri yapmak beni pek eğlendirmeyecek gibi.

Amacım 100 saat oyun oynamak değil hocam. En çok hangisinde eğleneceğim benim için daha önemli 100 saat aynı şeyleri yapmak beni pek eğlendirmeyecek gibi.
O zaman sarmaz pek. Cronos alın o zaman. Çizgisel, hikaye odaklı, atmosferik ve sıkmadan biten bir oyun.

Blooper bu işin en iyisi zaten. Oyun geç açılıyor ama dead space 1 gibi korku ve gerilimi iyi veriyor. Umarım Blooper bir sonraki oyun için güzel bir yenilik getirir.

Blooper bu işin en iyisi zaten. Oyun geç açılıyor ama dead space 1 gibi korku ve gerilimi iyi veriyor. Umarım Blooper bir sonraki oyun için güzel bir yenilik getirir.
Dead space 1 oyunun ortalarından sonra beni çok sıkmıştı hocam. Sürekli bir şeyi almak için buraya git yok o çalışmadı şuraya git denmesinden nefret etmiştim. Zorla da olsa bitirdim ama hiç hoşuna gitmemişti. Umarım bu da öyle olmaz.

Dead space 1 oyunun ortalarından sonra beni çok sıkmıştı hocam. Sürekli bir şeyi almak için buraya git yok o çalışmadı şuraya git denmesinden nefret etmiştim. Zorla da olsa bitirdim ama hiç hoşuna gitmemişti. Umarım bu da öyle olmaz.
Temposu biraz farklı. Ama ağırlığı ve mekaniği benzer.

Temposu biraz farklı. Ama ağırlığı ve mekaniği benzer.
Oynanış olarak benzer olması sıkıntı değil. Yeter ki görev dizaynı vs. benzer olmasın. Siz anladınız az çok demek istediğimi. Eğer o konuda da çok benzer ise AC Shadows'a yöneleceğim çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,182
Üyeler
186,156
Son üye
Asım_61
Geri