❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Arkadaşlar fatura kesildi ne iptali, faturada direk ürünün adı yazıyor, anormal bir durum yok ama kargoyu almadan kesin bir şey söylememek gerekiyor.

bitti mi yoksa düşüyor mu arada

Arkadaşlar fatura kesildi ne iptali, faturada direk ürünün adı yazıyor, anormal bir durum yok ama kargoyu almadan kesin bir şey söylememek gerekiyor.
Fatura nereye geldi size? Bana maile gelmedi, numaramı da trendyola siparişten sonra kayıt ettim. Ondan mı gelmedi acaba

Öğrenci vergi indirimindende faydalanacağım düz 7k ya geldi başlığı açandan binlerce kez allah razı olsun çok ihtiyacım vardı çok iyi denk geldi tekrardan teşekkürler.. Bu foruma aşığız arkadaşım yalan mı söyleyelim.

Ekler

• 1000125983.webp
    1000125983.webp
    84.2 KB · Hit: 170
Öğrenci vergi indirimindende faydalanacağım düz 7k ya geldi başlığı açandan binlerce kez allah razı olsun çok ihtiyacım vardı çok iyi denk geldi tekrardan teşekkürler.. Bu foruma aşığız arkadaşım yalan mı söyleyelim.
Hocam hayırlı olsun saat kaçta aldın?

H.o dostum. Saat kaçta sipariş verebildin ? stok gelmiyor.

mesai bitmiştir belki

Hocam 20.30 sularında aldım stoğa iki tane mavi gelmişti birisini kaptım. Umarım bulur kaparsınız 4 saattir pc başındayım anca alabildim 10 keze yakın satın alma kısmında kaptırdım.
F5'liyorum hala ama yok maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,718
Üyeler
186,778
Son üye
user437548
Geri