karekatekulli
80+
- Reaksiyon skoru
- 100
Arkadaşlar fatura kesildi ne iptali, faturada direk ürünün adı yazıyor, anormal bir durum yok ama kargoyu almadan kesin bir şey söylememek gerekiyor.
1 saattir stok yokbitti mi yoksa düşüyor mu arada
Fatura nereye geldi size? Bana maile gelmedi, numaramı da trendyola siparişten sonra kayıt ettim. Ondan mı gelmedi acabaArkadaşlar fatura kesildi ne iptali, faturada direk ürünün adı yazıyor, anormal bir durum yok ama kargoyu almadan kesin bir şey söylememek gerekiyor.
Ben N11'den aldım aldıktan 1 saat sonra mailime geldi.Fatura nereye geldi size? Bana maile gelmedi, numaramı da trendyola siparişten sonra kayıt ettim. Ondan mı gelmedi acaba
Hocam hayırlı olsun saat kaçta aldın?Öğrenci vergi indirimindende faydalanacağım düz 7k ya geldi başlığı açandan binlerce kez allah razı olsun çok ihtiyacım vardı çok iyi denk geldi tekrardan teşekkürler.. Bu foruma aşığız arkadaşım yalan mı söyleyelim.
H.o dostum. Saat kaçta sipariş verebildin ? stok gelmiyor.Öğrenci vergi indirimindende faydalanacağım düz 7k ya geldi başlığı açandan binlerce kez allah razı olsun çok ihtiyacım vardı çok iyi denk geldi tekrardan teşekkürler.. Bu foruma aşığız arkadaşım yalan mı söyleyelim.
H.o dostum. Saat kaçta sipariş verebildin ? stok gelmiyor.
Hocam 20.30 sularında aldım stoğa iki tane mavi gelmişti birisini kaptım. Umarım bulur kaparsınız 4 saattir pc başındayım anca alabildim 10 keze yakın satın alma kısmında kaptırdım.Hocam hayırlı olsun saat kaçta aldın?
F5'liyorum hala ama yok maalesef.Hocam 20.30 sularında aldım stoğa iki tane mavi gelmişti birisini kaptım. Umarım bulur kaparsınız 4 saattir pc başındayım anca alabildim 10 keze yakın satın alma kısmında kaptırdım.
Kolay gelsin hocam inşallah tutturursunuz.F5'liyorum hala ama yok maalesef.