Vatandan hazır sistem alınır mı

Daha yeni cumayı geçtik.İncehesap'a daha güzel sistemler geleceğinide pek düşünmüyorum.RX 9070 XT varken Rtx 5070'in hesabını yapmaya pekte gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam özelleştirmeler senin keyfine kalmış.Benim tavsiyem sadece kasa ve soğutucu özelleştirmesi yapmaktan yana.
32 GB ramli hali daha ucuza varmıdır 2 tane 16 çekince toplamada 16 bin e 2 tane 16 gb almış oluyoruz hazır sistem de tek (bir) 16 GB 15 Bin

Kullanılır mı üstüne bide ekipman cekicem ama monitör ne alcam bulamadım

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
Monitör için bütçen ne kadar?

32 GB ramli hali daha ucuza varmıdır 2 tane 16 çekince toplamada 16 bin e 2 tane 16 gb almış oluyoruz hazır sistem de tek (bir) 16 GB 15 Bin
RTX 5070 32 attım.9070 XT için maalesef yok.

hayırlı olsun, ne kadara çektin hocam
teşekkür ederim normal 32 ram ekleyince 68 tutuyor bende 32 ram ekleyip COLORFUL markasını bilmiyorum ana kart ilerye dönüşlü yükseltip msi modeline geçtim 4 ram slotu var sdd 800 tl fark verip kingston Renegade SRNGS/1000G 1TB 7300/6000MB/ işlemci soğutucu ve kasa değiştirip 69.a çektim 32 ramm baya götürür diye düşünüyorum oyunlar artık 16 ram olarak çıkıyor almışken 32 aldım ana kartım 192 gb kadar destekliyor 2 slot daha var aynı sistemi şimdi topladım 75 tuttuyor kasa soğutucu odaklı bakmayın içinde bulunan parçalar da kullancağın monitörde önemli güçlü ekran kartı alıp düşük ekran çözünürlüğü de darboğaz yapma da var

bu yola nasıl çıktım ilk başta işlemci değiştirmek istiyordum drr4 olduğu ana kart almam gerekiyordu ve kasayı değişirmek istiyordum pahalıya geldiği için toplu satıyorum hazır çalışıyorken yeni sistem çektim işten gelip pc bakmaktan sıkıldım maaş zam gelince de fiyatlar uçacak

şu an kullandım sistem i5 11400f 3060 ekran kartı 500 gb sdd 16 ram

Kullanılır mı üstüne bide ekipman cekicem ama monitör ne alcam bulamadım

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
eyw hocam inşallah çekersin size de hayırlı olsun

Sadece klavye ve mouse pad kaldı

https://www.incehesap.com/tundra-gold-pbm-oem-paket-fiyati-47266/#tabs bu sistem çok kazık bu fiyata ekipmandan tut monitörüne kadar herşeyi toplanabiliyor

Onlar için bütçen ve gereksinimlerin ne?
2 si toplam 5 bin gereksinimlerim hem hikaye hem fps oyunlarında iyi performans vermeli f/p olursa daha iyi olur mousepad olarak da f/p olması ve görsel açısından güzel olması tercihimdir

https://www.incehesap.com/tundra-gold-pbm-oem-paket-fiyati-47266/#tabs bu sistem çok kazık bu fiyata ekipmandan tut monitörüne kadar herşeyi toplanabiliyor

2 si toplam 5 bin gereksinimlerim hem hikaye hem fps oyunlarında iyi performans vermeli f/p olursa daha iyi olur mouse olarak da f/p olması ve görsel açısından güzel olması tercihimdir

Bu mouse ı eklemiştim listeye zaten mousepad istemiştim

Bu mouse ı eklemiştim listeye zaten mousepad istemiştim
Cam mousepad istersen:

Cam mousepad istersen:
Yok beya kırılır o cam olmasın

Cam mousepad istersen:
Bı mouse pad kaldı

Cam mousepad istersen:
27.979 bukadar tuttu monitör + ekipmanlar