🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun dostlar ama unutmayın Amazon depo ürünleri 1 sene garantili.
Giga 3 sene yanma garantisi veriyor.
Sizin monitörünüz dahil olmayabilir bu duruma.
Ben depo ürünleri için 3 kere farklı müşteri hizmetlerine sordum.
Ürünlerin dist garantisi olmadığını 2.el statüsünde olduğunu ve 1 sene içinde üründe sorun olursa sadece para iadesi yapıldığını söylediler.
1 sene sonra falan satmak isterseniz garantisiz olacak cihazınız.
Gelince servisten bilgi alın.
Yoksa bende rog oled alacaktım ama bu sepeten vazgeçtim.
sağol

çalışır durumda ekran defosuz gelsin de... sıkıntı yok

sanırım kabul edilebilir durumda depo malı alan yok forumda. ben de bilmeden aldım ama test ederiz ... kabul edilebilir görünce alınmalı mı alınmamalı mı.. yarın gelecek ... hele hele monitör kumar gibi bir şey.

Doğrudur yanlış bilgi de vermek istemem tabi ama dediğiniz gibi bazı modellerde sadece dongle ile geliyor arkadaşın attığı viper v3 pro hyperpolling ile geliyor ise güzel
Viper v3 pro daha iyi bence deathadder v3 prodan, depodan v3 pro aldım 8k dongle ile 4k ya çok iyi ama şöyle bir sorun da var, bundan önce amazondan normal deathadder v3 almıştım ve yolladıkları ürün bilkom ürünü değildi, birkaç ay önce usb si sorun yaratmaya başladı teknik servisi de bilkom değil deyip ilgilenmedi, amazona iadeye yolladım iade edilecek birkaç güne, depodan gelen v3 pro da da herhangi bir bilkom damgası yok o da olmayabilir, teknik servisi sıkıntılı olabilir ona dikkat edin hocam alırken

Ürünlerin dist garantisi olmadığını 2.el statüsünde olduğunu ve 1 sene içinde üründe sorun olursa sadece para iadesi yapıldığını söylediler.
Ne saçma iş bu. 3 yıl yanma garantisi varsa 1 yıl niye yararlanabiliyoruz anlamadım. Nasıl netleştiririz bu durumu?

2. el olarak nitelendiriliyor mutlaka ama 2 kişi arasında normal ticaret şeklinde bir alışveriş olduğunda bile fatura ibraz edildiği müddetçe ürün garanti kapsamında değerlendiriliyor. burada fatura vs. evraklar adımıza düzenlenmiyor mu acaba yada fatura amazon adına düzenleniyor biz 2. el mi alıyoruz. depo kısmından aldığımız bir ürün için fatura ibraz etsek distribütörden destek alamaz mıyız

2. el olarak nitelendiriliyor mutlaka ama 2 kişi arasında normal ticaret şeklinde bir alışveriş olduğunda bile fatura ibraz edildiği müddetçe ürün garanti kapsamında değerlendiriliyor. burada fatura vs. evraklar adımıza düzenlenmiyor mu acaba yada fatura amazon adına düzenleniyor biz 2. el mi alıyoruz. depo kısmından aldığımız bir ürün için fatura ibraz etsek distribütörden destek alamaz mıyız
faturalarda 2.el yaziyor

sağol

çalışır durumda ekran defosuz gelsin de... sıkıntı yok

sanırım kabul edilebilir durumda depo malı alan yok forumda. ben de bilmeden aldım ama test ederiz ... kabul edilebilir görünce alınmalı mı alınmamalı mı.. yarın gelecek ... hele hele monitör kumar gibi bir şey.
Ne saçma iş bu. 3 yıl yanma garantisi varsa 1 yıl niye yararlanabiliyoruz anlamadım. Nasıl netleştiririz bu durumu?
Arctis nova pro wireless aldım Amazon depodan. Yeni gibi idi. Alan kişi kutuyu açmış jelatinleri biel sokmeden iade etmiş.
Bende böyle olunca çok sordum bozulursa steelseries dist bakar mı diye.
Ama hep cevap aynı oldu.
Fatura da ise ürün adında ikinci el yazıyor.

Arkadaşlar şu ürün alınır mı? ne diyorsunuz. Bir kaç zamandır duruyor sorunlumudur aceba ne dersiniz. Yada bunu almayıp şu piasada satılan machenike falan 1300 1400 civarı mauslardanı almalıyım. Çok üst düzey bir oyuncu değilim maksat heves.

Arkadaşlar şu ürün alınır mı? ne diyorsunuz. Bir kaç zamandır duruyor sorunlumudur aceba ne dersiniz. Yada bunu almayıp şu piasada satılan machenike falan 1300 1400 civarı mauslardanı almalıyım. Çok üst düzey bir oyuncu değilim maksat heves.

Aldım hocam ben, bana gelen tam anlamıyla sıfırdı tek farkı alt jelatinini açmışlar, baya kusursuzdu bu fiyata çok iyi kaçırılmaz iyi gelirse, iyi gelmezse iade edersiniz

Arctis nova pro wireless aldım Amazon depodan. Yeni gibi idi. Alan kişi kutuyu açmış jelatinleri biel sokmeden iade etmiş.
Bende böyle olunca çok sordum bozulursa steelseries dist bakar mı diye.
Ama hep cevap aynı oldu.
Fatura da ise ürün adında ikinci el yazıyor.
Hocam konu dışı o nova pro dan memnun musunuz?

Aldım hocam ben, bana gelen tam anlamıyla sıfırdı tek farkı alt jelatinini açmışlar, baya kusursuzdu bu fiyata çok iyi kaçırılmaz iyi gelirse, iyi gelmezse iade edersiniz
Hocam parasına değermi işin o kısmındayım. Yani gidip şu 1500 liralık 339 sensörlü ciazlardan alsam çokta fark etmeyez benim için gibi geliyor bana :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,940
Üyeler
186,816
Son üye
Sonbaharınİlki
Geri