Wifi li anakart mı yoksa harici mi?

Usb kullanacaksan olmaz da aynı adaptörü dışardan alacaksan wifi anakart almana gerek yok.

Usb kullanacaksan olmaz da aynı adaptörü dışardan alacaksan wifi anakart almana gerek yok.
anlamadım hocam
wifi li anakart olmazsa zaten 3 alternatifim var diye biliyorum
ya kablo çekme
ya usb wifi kullanmak
yada kasa içerisinde wifi entegre alıp takmak,

anlamadım hocam
ya kablo çekme
ya usb wifi kullanmak
Evet üçünü de yapabilirsin de kablo zaten başka bir olay. Alternatif değil sonuçta. Bağlayabiliyorsan kabloyu bağla. Taşımalı kullanacaksan veya odanda yoksa hayat kurtarıyor tabii wifi.

Usb ile de olur ama performans sıkıntılı. Tatmin etmeyebilir oyun, download işlerinde.

anlamadım hocam
ya kablo çekme
ya usb wifi kullanmak
Kötü görüntüyü engellemek istiyorsan bir elektrikçi yardımıyla buattan gönderip odandaki prizden çektirebilirsin kabloyu kablo sadece duvarların içindeki hattan geçer görüneceği tek kısım modemin olduğu yerdeki prizden sarkan kadar olur onada kanal çekersin

Arada 2-3bin TL lik fark olacak, wifi li anakart a 2-3bin fazladan vermeye değer mi, düşünceniz nedir?

wifi adaptörlü olunca, wifi li anakarttan eksik kalır bir yanı olur mu?
valla bende bu kafayla msi pro b650 s wifi aldım berbat bir wifisi var çok fena ping yapıyor

valla bende bu kafayla msi pro b650 s wifi aldım berbat bir wifisi var çok fena ping yapıyor
5 ghzde mi 2.4de mi 2.4de yapıyorsa çok fazla dalga vardır cihazla anten arası o yüzden olur bkz : telefon duvarda ayrı bir mevzu

5 ghzde mi 2.4de mi 2.4de yapıyorsa çok fazla dalga vardır cihazla anten arası o yüzden olur bkz : telefon duvarda ayrı bir mevzu
yok kanka 5ghz de denedim 2.4 ghz de aynıydı modemle kasa elimi v şeklinde açsam dokunacağım mesafedeler antenleride son güncelleme driver da kuruluydu

yok kanka 5ghz de denedim 2.4 ghz de aynıydı modemle kasa elimi v şeklinde açsam dokunacağım mesafedeler antenleride son güncelleme driver da kuruluydu
Modem kaliteli bir şey mi yoksa ISSin kendi verdiği modem mi?

o zaman da kampanyadan almıştım çok dert etmiyorum ama wifi koyup işe yaramıyorsa koyma ucuz olsun daha iyi
Wifili anakart alacağıma almam daha iyi o yüzden düzgün entegre koyanlar tepe modeller oluyor o kadar para verdikten sonrada olsun bi zahmet sorsan benim karttada var ama 1 kez açıp bağlanmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,553
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri