En ucuz sistemi bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com

Hocam taksit kısmına peşin fiyatına göre listelemesi için bir özellik ekleyebilir misiniz?
Hocam tam olarak anlayamadım dediginizi şu anda da taksitli fiyat seçtiginizde de peşin fiyatı (tek çekim) fiyatına göre sıralıyor zaten henüz taksitli fiyatlı ürün sıralama tam anlamıyla yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyi site, eline sağlık. Özellikle yeni sistem alacaklar ve çok bilgili olmayanlar kesinlikle siteden fiyatlara baksın. Bir anda 10K zam yapıyorlar, garip şekilde.
Teşekkürler hocam şu sıralar aşırı vakit bulamasamda geliştirmeye çalışıyorum, zam konusunda fiyat geçmişini ekledim en azından sistem bakan arkadaşları için ekstra bir gösterge olur

Hocam tam olarak anlayamadım dediginizi şu anda da taksitli fiyat seçtiginizde de peşin fiyatı (tek çekim) fiyatına göre sıralıyor zaten henüz taksitli fiyatlı ürün sıralama tam anlamıyla yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam şu sıralar aşırı vakit bulamasamda geliştirmeye çalışıyorum, zam konusunda fiyat geçmişini ekledim en azından sistem bakan arkadaşları için ekstra bir gösterge olur
hocam ben çok bilmiyorum nasıl olur yapılır mı ama eğer yapılıyorsa hoş olur tüm parçaların tek tek alındığındaki fiyatıda gösterseniz güzel olur daha ucuza geliyorsada hem indirimliymiş gibi gösterebilirsiniz, birde güzel site olmuş elinize sağlık cidden başarılarınızın devamını dilerim. İyi Forumlar

hocam ben çok bilmiyorum nasıl olur yapılır mı ama eğer yapılıyorsa hoş olur tüm parçaların tek tek alındığındaki fiyatıda gösterseniz güzel olur daha ucuza geliyorsada hem indirimliymiş gibi gösterebilirsiniz, birde güzel site olmuş elinize sağlık cidden başarılarınızın devamını dilerim. İyi Forumlar
Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum tek tek parçaları çekme kısmında bir kaç büyük engel var bunların başında hb amazon trendyol gibi yerlerden de fiyat çekmem gerekmesi ve bu tür sitelerden ürün fiyatlarını çekmek görece zor, yapsam bile istikrarlı çalışmaz muhtemelen ama kesin konuşmuyorum uzun vadede neden olmasın

Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum tek tek parçaları çekme kısmında bir kaç büyük engel var bunların başında hb amazon trendyol gibi yerlerden de fiyat çekmem gerekmesi ve bu tür sitelerden ürün fiyatlarını çekmek görece zor, yapsam bile istikrarlı çalışmaz muhtemelen ama kesin konuşmuyorum uzun vadede neden olmasın
Hocam site şahane olmuş elinize sağlık bir sorum olacak bu Gamingen.tr güvenilir mi hazır sistem alacağım müşteri hizmetleri vesaire nasıl

Hocam site şahane olmuş elinize sağlık bir sorum olacak bu Gamingen.tr güvenilir mi hazır sistem alacağım müşteri hizmetleri vesaire nasıl
hocam ben ve arkadaşlarımdan alan çok oldu sorun yaşayınca da fazlasıyla yardımcı olmuşlardı ki sorun sistemde bile degilmiş

Hocam sadece ui tarafında filtreleri işlemci, anakart ve ram diye kategorilendirseniz nasıl olur? Örneğin ekran kartına tıklayınca genişliyor ve vram, marka, üretici ve model filtreleri geliyor gibi.

Hocam sadece ui tarafında filtreleri işlemci, anakart ve ram diye kategorilendirseniz nasıl olur? Örneğin ekran kartına tıklayınca genişliyor ve vram, marka, üretici ve model filtreleri geliyor gibi.
Mantıklı bir fikir hocam bir kaç deneme yapar güzel bir şey çıkarsa olabilir

https://www.tebilon.com/amd-7500f-m...g-shadow-2x-oc-plus-16gb-msi-a620-16gb-500gb/
Bahsettiğim ilan bu. Tebilonda listeleniyor ama tükendi ibaresi olduğu için satışa açık değil. Bu tür hatalar için Sepete Ekle butonunun durumunu kontrol edebilirsin. Butonun class'ında disabled, passive veya out-of-stock gibi ibareler var mı veya buton text kontrolleri.
Başlıktan regex ile yazılı olan parçaları alıp sunulan parça opsiyonlarında hangi element(div, input vs) aktifse onunla karşılaştırma yapılabilir.
Eğer parça değişirse genellikle fiyat da değişir. İlandaki liste fiyatı ile sayfa yüklendiğinde hesaplanan toplam tutar arasında büyük fark varsa parça değişimine işaret edebilir. Belki bunu da bir çözüm olarak kullanabilirsin.
Kolay gelsin.
Biraz geç oldu ama düzelttim hocam

Eline Sağlık. Çözüm olarak ne uyguladın ?
Hocam söylediginiz gibi yaptım sepete eklenebiliyor mu eklenemiyor mu diye kontrol ediyorum ona göre fiyatını 0 giriyorum zaten stokta degil olarak ekleniyor dbye

Hocam sitede konunun yenilendiğini gördükçe seviniyorum valla çalışmalarınızın ve güncellemelerinizin devam ettiğini görmek çok güzel. Geçen bir iki geri bildirim yapmıştım. Site adına basınca anasayfaya gidiş gibi. Zaten hemen yapmışsınız. Elinize kolunuza sağlık. Helal olsun. :)

Hocam söylediginiz gibi yaptım sepete eklenebiliyor mu eklenemiyor mu diye kontrol ediyorum ona göre fiyatını 0 giriyorum zaten stokta degil olarak ekleniyor dbye
Başlıktaki parçaların stoğunun bitmesi durumunda başka parçalar seçildiği için sepete ekle butonu çalışabiliyor. Bunun için geliştirme yapıldı mı bilmiyorum ama yine de söyleyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,192
Üyeler
189,222
Son üye
LG G3
Geri