🔥İndirim 🔥Honor magic 8 lite satışta 21999 TL + kulaklık hediyesi

Yazı alıntıdır. Asla Yatırım tavsiyesi değildir. Araştırmadan almayın.

Sepette 4000 TL'lik kuponu aktif edin. Snapdragon 6 Gen 4 CPU, 7500 mAh batarya, 6000 nit OLED ekran ve 66W hızlı şarj desteği ile geliyor. Kağıt üstünde fiyat performans açısından çok iyi bir cihaz. Yanında sadece lansmana özel HONOR CHOICE Earbuds X7 Lite kulaklık hediye ediliyor. Üreticinin belirttiğine göre cihazın öne çıkan en önemli özelliği SGS Premium Performance Triple Resistant sertifikası. Su ve toz dayanımını aynı anda karşılıyor ve 2.5 metrede düşme dayanımına sahip. Bu dayanım şu an en yüksekten düşürülüp, sağlam kalan telefon modeli olarak daha yeni şekilde Guinness tarafından kayıtlara geçti.

Link referanssızdır.
Link: https://app.hb.biz/t1pJllHb3vVp
Tasarım olarak çok beğendim ya.
Almayı düşünüyorum.
Kamera umrumda değil telefonda en iyisi olmadıkça.
7500mah batarya tam benim gibi oturup 1 saat reels kaydiranlar içinmiş.
İşlemcisi de hemen hemen honor 400 ile aynı.
Honor 400'ü çok beğenmiştim.
Ekranı küçük geldiği için sattım.
Bu honor 400'ün büyük batarya ve ekranlısı olmuş.

batarya, ekran ve sağlamlık kısımları güzel onun dışı pek iyi değil. Sadece insta-face-youtube vs icin ideal

kuryeci telefonu olmuş. Kurye olan alabilir sarj süresi iyi, parlaklık gün ışığında 6000nite kadar çıkabilir onun dışında 1800 nit max.

Realme 12+ 5G almayı düşünüyorum sizce alınır mı o bütçede

Batarya ve sağlamlık dışında bir şey sunmuyor cihaz. Bataryayı da MENA ve LATAM bölgesinde X9D modeli olarak 8300mAh kapasitesiyle veriyorlar. Honor tam bir çakal.
güncellemeyide avrupaya 6 verip trye 3 veren firma honor 400 alıcaktım vaz geçtim sanırrm ultra f p cihazı vs çıkmazsa bu markayı hayatım boyunca almam

Bu model anne babaya almalık işlemci günlük işler fazla fazla yeter. 6 yıl güncelleme alacakmış kolpa değilse. Onun dışında bu kısmı aşırı kötü denecek yanı yok. Kamera ,ekran vs pişman etmez. Eski telefonu verip +3k indirim ile 15k ya geliyor . Ama en azından honor 400 den iyi olsaymış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güncellemeyide avrupaya 6 verip trye 3 veren firma honor 400 alıcaktım vaz geçtim sanırrm ultra f p cihazı vs çıkmazsa bu markayı hayatım boyunca almam
bu sefer bizede altı vermişler galiba, şikayet olunca

Paranız varsa Pro modelleri on numara eşime magic 7 pro aldım bayıldı.
Bu modellerden çok bir şey beklememek lazım sonuçta fiyatı ortada.

Fiyatından ziyade arkası acayip kötü duruyor la çok çirkin telefon

Geri