Fiber geldi hangi markayı önerirsiniz

AnoTHéR.

80+
Reaksiyon skoru
59
Şuan Türk Telekom altyapısında Türknet 50 Mbps kullanıyorum mahalleye fiber geldi 1000/50 geçeceğim türknetten geçersem bir süre internet kesilebilir diye düşünerek başka bir firmadan alıp o firma bağladıktan sonra türkneti iptal edeceğim öneriniz nedir?

Her türlü TurkNet öneririm.

İnternet kesilmemesi lazım 1 gün bile olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 yıldır türknet kullanıyorum hiç bir hayrını görmedim

8 farklı internet sağlayıcısı kullandım ve sabit kaldığım TurkNet oldu.

Türkneti Türk Telekom altyapısında kullandım türktelekom kafasına göre sadece gelip bizim internetin kablosunu gelip çıkardı hiçbir neden olmadan gelen adama sorduk bana çıkarmam söylendi dedi 2 hafta internetsiz kaldık

Millenicom hakkında ne düşünüyorsunuz

şu anda hangi iss fiber bağlantı sağlıyorsa ona geçiş yapın

Şuan Türk Telekom altyapısında Türknet 50 Mbps kullanıyorum mahalleye fiber geldi 1000/50 geçeceğim türknetten geçersem bir süre internet kesilebilir diye düşünerek başka bir firmadan alıp o firma bağladıktan sonra türkneti iptal edeceğim öneriniz nedir?
türknet

Türktelekom, Turknet.

Turknet, TT altyapısında max. 100 veriyor haberin olsun.
TT, 1000/50 de 18 ay taahhüt ile mantıklı.

İnternet kesilmemesi lazım 1 gün bile olmaz

5 yıldır türknet kullanıyorum hiç bir hayrını görmedim
Az önce geçiş yaptım. İnternet sayfası üzerinden faturaya ek 200 tl ile yarım saat bile sürmedi aktif kullanmaya başladım. Aynı şekilde TT altyapısı üzerinden kullanıyorum.

Türknet +200 e 1000/50 seçeneği vardı altyapı sorgulayınca aynı şekilde millenicomdada var

Taahhüt yapmak istemiyorum
Daha geçen hafta görüştük, altyapınız 1000 desteklemiyor diyor, halbuki TT de 1000 mbit paket kullanıyorum.
Sitesinden altyapı sorgulayınca kaç çıkıyor?
Ayrıca eskiden taahhütsüz seçenekler önemli iken artık taahhüt verip en azından taahhüt süresince zamdan etkilenmemek, fiyatı sabitlemek en mantıklısı.
Bu ülkede hergün herşeyin fiyatı değişiyor. Yılbaşından sonra internete de zam gelirse şaşırmam

Az önce geçiş yaptım. İnternet sayfası üzerinden faturaya ek 200 tl ile yarım saat bile sürmedi aktif kullanmaya başladım. Aynı şekilde TT altyapısı üzerinden kullanıyorum.
Vdslden fibere geçişte hiç kesinti oldu mu acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri