🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Baktığım kadarıyla pek fark yok gibi. RGB modları da varsa neredeyse aynı denebilir. Şahsen ben fiyatının uygunluğundan dolayı alıyım kenarda dursun diyerek aldım. Sen de bu yönden değerlendirebilirsin.
Başkan bende acer olanından var fakat pek memnun değilim ..bunun fiyatı uygun 1-2 tık üstünse almak isterim tabi

400'e bu mu yoksa 600-700 bandına claw mı daha mantıklı sizce karanlıkta tuşları görememek ciddi sorun benim için

Başkan bende acer olanından var fakat pek memnun değilim ..bunun fiyatı uygun 1-2 tık üstünse almak isterim tabi
Onu kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ama örneğin ben geçen sene Wraith üzerinden 2.500 liraya klavye almıştım. Onu almamış olsam ve bu elime geçse yeni bir klavye alma gereği duymazdım bunu kullanırdım öyle bir ürün. Mekanik switch takıntınız yoksa eğer gayet yeterli bir klavye memnun kalırsınız. Tuşlarla switchleri arasında fazla mesafe de yok. Basış hissiyatı da tok bir his veriyor ve aşırı sessiz neredeyse bastığınızı anlamayacak kadar.
O Acer klavye nasıldır bilemiyorum hiç kullanmadım ama en azından bunun membran bir klavyeden isteyeceğiniz her şeyi verebildiğini söyleyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

400'e bu mu yoksa 600-700 bandına claw mı daha mantıklı sizce karanlıkta tuşları görememek ciddi sorun benim için
Ben klavyeye bakmadan yazdığım için pek sıkıntı yaşamıyorum kendi kullandığım klavyeyi de ışığı kapalı kullanıyorum. O yüzden bana sorun yaşatmayacağını bilerek aldım. Bu klavyenin de harfleri şeffaf değil tuşların yanlarından ışık görünüyor sadece. Sizin için kritik bir şeyse almayın tabii ki ama şahsen ben bir problem yaşamadım bu konuda. Claw klavyelerini deneyimlemediğim için onlar hakkında bir şey diyemiyorum.

Redragon benim hoşuma gitti, geçen birde magegee mk-box diye bir şey aldım manyetik switchli. Manyetik switch çokta hoşuma gitmedi hissiyat olarak, kendi bilgisayarımda Acer OKW213S kullanıyorum mekanik kafamı şişiriyor.
Ben de Lenovo K300 kullanıyorum membrane, kapalı kutu 1 tane daha mevcut elimde onun harici 3 tane kapalı kutu mekanik var(asus,hyperx), redragonlar hariç :D artık almamam lazım hatta mümkünse elimdekileri çıkartsam iyi olacak

Ben de Lenovo K300 kullanıyorum membrane, kapalı kutu 1 tane daha mevcut elimde onun harici 3 tane kapalı kutu mekanik var(asus,hyperx), redragonlar hariç :D artık almamam lazım hatta mümkünse elimdekileri çıkartsam iyi olacak
Bir süre sonra hobiye dönüyor klavye işi :D

Alınır mı hocam ben de kol arıyordum da kablosuz hall effect.
PC için önermem ama Switch için alınabilir alternatif olarak Switch için GameSir Nova HD Rumble alabilirsiniz Machenike'nin bu cihazından daha iyidir

PC için önermem ama Switch için alınabilir alternatif olarak Switch için GameSir Nova HD Rumble alabilirsiniz Machenike'nin bu cihazından daha iyidir
Pc için arıyorum şefim. O zaman pas geçeyim başka markalara bakayım. Sağolun.

Klavye ve mouseu geçen perşembe sipariş etmiştim dün geldi kargo. Firma taşınma sürecinde olduğundan kargolar aksıyormuş bu ara bilginize. Onun dışında ürün konusunda fikrim aynı fiyat olmasına rağmen klavye>>>>>mouse. Klavye parasına göre çok kaliteli. Membran önyargısı olmayan herkes alsın atsın kenara. Hatta kullanırsa sevebileceğini de düşünüyorum. Benim çok hoşuma gitti. Tuş sesi neredeyse sıfır ve kullanımı çok yumuşak. Hoş bi hissiyatı var. Yedek olarak 1 tane daha sipariş edeceğim. Mousea gelirsek bundle olarak geldiği için aldım fiyatı da dürüm parası olduğundan deneyeyim diye. Fena değil ama 6 aya bozulacak hissiyatı verdi nedense.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,589
Üyeler
186,911
Son üye
ardacobain
Geri