Testte ise normalsizce normal mi? işlemci ryzen 5 7600
Curve Optimizer ayarı yapmadıysan 80de tutması normal stres testindeevet cpu-z stresss testinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daryun dy-500x
-30 vermesen o zaman 90 95i görecek gibi soğutmuyor demek bu expo profilim rezalet olmasa işlemciyi 5 ghz sabit çalıştırsam bende de tutamıyor bu aradayaptım -30 sanırım
Gerçekten kafayı yiyecem mx4 denedim tf4 denedim tf7 denedim hiçbirinde düzelmiyor-30 vermesen o zaman 90 95i görecek gibi soğutmuyor demek bu expo profilim rezalet olmasa işlemciyi 5 ghz sabit çalıştırsam bende de tutamıyor bu arada
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yaptım -30 sanırım
Düzeldiyse h.oGerçekten kafayı yiyecem mx4 denedim tf4 denedim tf7 denedim hiçbirinde düzelmiyor
Şimdi birde bios ayarlarını sıfırlayıp test edicem bakalım ne kadar artacak
YA ABİ ŞAKA GİBİ WĞWÜEŞSŞAÖÖZMCKFD
BU SORUNU 1 AYFIR YAŞIYORUM BIOS AYARLARINI SIFIRLAYIP TEKRARDAN CURVE OPTIMIZER İLE -30 VERMEM YETTİ ŞAKA GİBİ SIRF BUNUN İÇİN SOĞUTUCU DEĞİŞTİRMİŞTİM YA
Şuan testte CCD#08 Max 68 derece
Vay anasını ya ...
Olurda yine sıkıntı olursa +mhz verme -mhz verGerçekten kafayı yiyecem mx4 denedim tf4 denedim tf7 denedim hiçbirinde düzelmiyor
Şimdi birde bios ayarlarını sıfırlayıp test edicem bakalım ne kadar artacak
YA ABİ ŞAKA GİBİ WĞWÜEŞSŞAÖÖZMCKFD
BU SORUNU 1 AYFIR YAŞIYORUM BIOS AYARLARINI SIFIRLAYIP TEKRARDAN CURVE OPTIMIZER İLE -30 VERMEM YETTİ ŞAKA GİBİ SIRF BUNUN İÇİN SOĞUTUCU DEĞİŞTİRMİŞTİM YA
Şuan testte CCD#08 Max 68 derece
Vay anasını ya ...
Kral verdiğin -30 değer ne tam olarak, 5900x işlemcide bende de benzer durum var. Sistem boşta 55-60 derece arası, yükte +-90 dereceAbi sırf bu yüzden aldığım sıvı soğutucu iptal ettim bozuk diye. Gerçekten aptalım :d Sıcaklık sorunu düzeldi ama moralim düzelmedi. Neyse sağlık olsun...