oneplustest
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Bu mouse'u almayı düşünüyorum. Kaydedilen macro tuşları örneğin Win+V tuşu başka bir bilgisayarda yazılım kurulu olmasada çalışıyormu?Lenovo K300
Bu mouse'u almayı düşünüyorum. Kaydedilen macro tuşları örneğin Win+V tuşu başka bir bilgisayarda yazılım kurulu olmasada çalışıyormu?Lenovo K300
mouse padin boyutları nedir hocamKlavye ve mouseu geçen perşembe sipariş etmiştim dün geldi kargo. Firma taşınma sürecinde olduğundan kargolar aksıyormuş bu ara bilginize. Onun dışında ürün konusunda fikrim aynı fiyat olmasına rağmen klavye>>>>>mouse. Klavye parasına göre çok kaliteli. Membran önyargısı olmayan herkes alsın atsın kenara. Hatta kullanırsa sevebileceğini de düşünüyorum. Benim çok hoşuma gitti. Tuş sesi neredeyse sıfır ve kullanımı çok yumuşak. Hoş bi hissiyatı var. Yedek olarak 1 tane daha sipariş edeceğim. Mousea gelirsek bundle olarak geldiği için aldım fiyatı da dürüm parası olduğundan deneyeyim diye. Fena değil ama 6 aya bozulacak hissiyatı verdi nedense.
![]()
Machenike M2 Mouse ve Mousepad Kit | GANK
Machenike M2 Mouse/Mousepad Kit, gaming dünyasında hız ve hassasiyet sunan mükemmel bir set. RGB ışıklı ve ergonomik tasarımlı mouse ve mousepad ile oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!gank.com.tr
evetsite nasıl alınımır ilk defa duydum
ben de kodla mouse aldım, kargoda şu an 1 günde verdiler. elime geçer bugün yarınsite nasıl alınımır ilk defa duydum
şimdi baktım kapının önündeymişben de kodla mouse aldım, kargoda şu an 1 günde verdiler. elime geçer bugün yarın
20X30mouse padin boyutları nedir hocam
Membran ürüne göre kaltesi gerçekten güzel evet , https://gank.com.tr/machenike-l8-air-tri-mode-1k-siyah-gaming-mouse-83 mouse olarak buda güzel 1199'a düşüyor.Klavye ve mouseu geçen perşembe sipariş etmiştim dün geldi kargo. Firma taşınma sürecinde olduğundan kargolar aksıyormuş bu ara bilginize. Onun dışında ürün konusunda fikrim aynı fiyat olmasına rağmen klavye>>>>>mouse. Klavye parasına göre çok kaliteli. Membran önyargısı olmayan herkes alsın atsın kenara. Hatta kullanırsa sevebileceğini de düşünüyorum. Benim çok hoşuma gitti. Tuş sesi neredeyse sıfır ve kullanımı çok yumuşak. Hoş bi hissiyatı var. Yedek olarak 1 tane daha sipariş edeceğim. Mousea gelirsek bundle olarak geldiği için aldım fiyatı da dürüm parası olduğundan deneyeyim diye. Fena değil ama 6 aya bozulacak hissiyatı verdi nedense.
![]()
Machenike M2 Mouse ve Mousepad Kit | GANK
Machenike M2 Mouse/Mousepad Kit, gaming dünyasında hız ve hassasiyet sunan mükemmel bir set. RGB ışıklı ve ergonomik tasarımlı mouse ve mousepad ile oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!gank.com.tr
Ne yapacan la bu kadar
Ne yapacan la bu kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben 6 ay filan yazılım için kullanacam sonra başka kalieteli bir klavyeye geçecem 1 tane aldım umarım dayanır 6 ay
Fiyatına göre dediğim gibi gayet hoş ürün kanka kaliteli kasası var.kalitesini beğenirsem bir kaç tane daha alırım. gelsin görelim