🔥İndirim Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Klavye ve mouseu geçen perşembe sipariş etmiştim dün geldi kargo. Firma taşınma sürecinde olduğundan kargolar aksıyormuş bu ara bilginize. Onun dışında ürün konusunda fikrim aynı fiyat olmasına rağmen klavye>>>>>mouse. Klavye parasına göre çok kaliteli. Membran önyargısı olmayan herkes alsın atsın kenara. Hatta kullanırsa sevebileceğini de düşünüyorum. Benim çok hoşuma gitti. Tuş sesi neredeyse sıfır ve kullanımı çok yumuşak. Hoş bi hissiyatı var. Yedek olarak 1 tane daha sipariş edeceğim. Mousea gelirsek bundle olarak geldiği için aldım fiyatı da dürüm parası olduğundan deneyeyim diye. Fena değil ama 6 aya bozulacak hissiyatı verdi nedense.

mouse padin boyutları nedir hocam

Klavye ve mouseu geçen perşembe sipariş etmiştim dün geldi kargo. Firma taşınma sürecinde olduğundan kargolar aksıyormuş bu ara bilginize. Onun dışında ürün konusunda fikrim aynı fiyat olmasına rağmen klavye>>>>>mouse. Klavye parasına göre çok kaliteli. Membran önyargısı olmayan herkes alsın atsın kenara. Hatta kullanırsa sevebileceğini de düşünüyorum. Benim çok hoşuma gitti. Tuş sesi neredeyse sıfır ve kullanımı çok yumuşak. Hoş bi hissiyatı var. Yedek olarak 1 tane daha sipariş edeceğim. Mousea gelirsek bundle olarak geldiği için aldım fiyatı da dürüm parası olduğundan deneyeyim diye. Fena değil ama 6 aya bozulacak hissiyatı verdi nedense.

Membran ürüne göre kaltesi gerçekten güzel evet , https://gank.com.tr/machenike-l8-air-tri-mode-1k-siyah-gaming-mouse-83 mouse olarak buda güzel 1199'a düşüyor.

Benim ürün de geldi..

Normalde Logitech MX keys kullanıyorum is yerinde yıllardır, evde de HP omen cherry MX klavye var.

Bu klavye masamda dursa kullanirim kısacası, öyle apar topar başka bir klavye arayışına da girmem.

Yani güzel ve kaliteli ürün. Tabi kargo dahil 400 lira olması işin en güzel yanı

Kardeşimin klavyesinden sonra kendi klavyemi 2 gün önce aldım bugün sorunsuz şekilde elime geçti. 2. siparişim ve sorun yaşamadım kısa sürede elime geçti ikisi de. Bilginiz olsun arkadaşlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Ne yapacan la bu kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 6 ay filan yazılım için kullanacam sonra başka kalieteli bir klavyeye geçecem 1 tane aldım umarım dayanır 6 ay

kalitesini beğenirsem bir kaç tane daha alırım. gelsin görelim

400tlye bedava klavye bence,kaliteli hissiyatı güzel sıfır ses ve yumuşak dokuda rgb ledi biraz kısık fn+1,2,3 ve fn+ yön tuşlarıyla rgbleri ayarlanıyor
sanıyorum yazılımı yok bilek destegi alınıp uzun yıllar kullanılabilir bi tane yedek cekesim var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,659
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri