federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,249
Verilmedi benimde ama bugün gün içinde verir gaming genThermalRight soğutucusu kargoya verilen varmı ?
Verilmedi benimde ama bugün gün içinde verir gaming genThermalRight soğutucusu kargoya verilen varmı ?
VPN ile amerikaya bağlandıktan sonra sıfır hesap açıp e-pin ve altın hariç tüm ürünlerde geçerli 2000/1000 tl sepette düşüyor otomatik tanımlanıyor tanımlanmazsa hello50 deneyin.
ÖNEMLİ: İNDİRİM TANIMLANMIYORSA FARKLI TARAYICI-VPN-GİZLİ SEKME KOMBİNASYONLALRINI DENEYİN SANAL CÜZDAN KARTI (MONEYPAY-UPTION-PAPEL-NKOLAY-MIGROSPAY)İLE SİPARİŞ VERİN ÖDEMEDE HATA ALIYORSANIZ
Alıntıyı görüntüle
VPN ile amerikaya bağlandıktan sonra sıfır hesap açıp e-pin ve altın hariç tüm ürünlerde geçerli 2000/1000 tl sepette düşüyor otomatik tanımlanıyor tanımlanmazsa hello50 deneyin.
ÖNEMLİ: İNDİRİM TANIMLANMIYORSA FARKLI TARAYICI-VPN-GİZLİ SEKME KOMBİNASYONLALRINI DENEYİN SANAL CÜZDAN KARTI (MONEYPAY-UPTION-PAPEL-NKOLAY-MIGROSPAY)İLE SİPARİŞ VERİN ÖDEMEDE HATA ALIYORSANIZ
Girdim kodu felan bu yazıyor (Bu kod sadece belirli bir kullancı grubu için geçerli. Farklı indirim firsatları için takipte kal, şansını kaçırma!)
kanka ne kadar bencilsin laa kasma bu kadar nasipte varsa gelir bulur seniSiparişler iptal edilmeye başlayınca aynısını bida at tamammı ? Kimse bişe alamasın
O aldığın havit yerine bu çok daha mantıklıydı stoklarını bile bitirmişler 975e geliyordu 2kdan https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/Bende stok Intel soğutucu vardı bugün sıvı soğutucu aldım da çok fark eder mi hazır termal pasta yenileyecekken soğutucu alayım dedim
Doğrudur ama anakarta o kadar ağırlık bindirmek istememO aldığın havit yerine bu çok daha mantıklıydı stoklarını bile bitirmişler 975e geliyordu 2kdan https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
keşke thermalright alsaydınDoğrudur ama anakarta o kadar ağırlık bindirmek istemem
Anakartına yük biner havitin patlama garantili sıvısı daha mantıklıkeşke thermalright alsaydın
öyle bişey olsa bu sogutucular kullanılır mıAnakartına yük biner havitin patlama garantili sıvısı daha mantıklı
valla termal değiştirecektim bahane oldu bana, bu thermalrighta 3.fanı taksam mı diye düşünüyorumöyle bişey olsa bu sogutucular kullanılır mı![]()
çok takma kanka bendede yok canı sağolsun onun sayesinde 2 tane kulaklık aldım kendimeah lan ah olsun hocam beni kahvaltıya çağıracak adamda yok o açıdan bakın
Ben aldım laptopta yapıp ilkini telefondan almıştım2.hesap açıp alabilen oldumu ben denedim indirim vermiyor sepette
bende başka telefondan yapıp aldımBen aldım laptopta yapıp ilkini telefondan almıştım