dostum onu yapıyorlar ya 2 yıldır zaten28-29 arası olur diye düşünüyorum lakin asgari ücreti 50K yapsalar bile sonuç değişmiyor. Tereyagın kilosu olmuş 600 lira peynir 400 lira. Asgariye zam gelince doğal olarak ürünlerin de fiyatı artacak. Keşke hükümetimiz dümenden zam yapmak yerine enflasyonu kontrol altına alsa.
elde ekonomist kalmadı mecbur.Onun pek sözü geçeceğini sanmıyorum![]()
geçen seneden kalan %14lük borçları ve açlık sınırının altına düşmemesi için çok daha yukarıda yapmaları gerekiyor bu sebepten gerekli gibi 30k üstü rakamlarZam oranı %30 altı olacak. Zaten %30 üstü olsa bile en fazla %32-33 falan olurdu. Yani %25-27 arası bir şey yaparlar.
yani bütün suçu hükümete atmakta yanlış. Bizim esnafımızda da kansızlık var. 3 liralık şeyi 15 lira satıyorlar.ha 30 olmuş ha 5 olmuş bu millet böyle olduğu sürece her şeye indirim gelirken yine zam yaparlar
Yarınlarını düşünmek zorundalar. Yapılan şey kötü ancak sürdürebilmek için bunu yapmaları da şart.yani bütün suçu hükümete atmakta yanlış. Bizim esnafımızda da kansızlık var. 3 liralık şeyi 15 lira satıyorlar.
olsa tadından yenmez, benim zam oranı da asgariye oranlı, hayırlısı bakalımgüzel rakam