Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,647
1. ve 2. madde tersmi olmuş onu anlamadım ben şimdiMobile App'i sıfırlayıp yeni hesapla gürcü vpn ile girin.
1. ve 2. madde tersmi olmuş onu anlamadım ben şimdiMobile App'i sıfırlayıp yeni hesapla gürcü vpn ile girin.
Benim kargoları çektiği için trendyol amerika için olanı yapmadım umarım gelir .Sabah olan amerika ve önceden olan azerbeycan indirimlerinde ürünlerimi teslim aldım sabah olan amerika indirimindeki verdiğim bütün siparişlerde kargoya verildi.
Mobil app ne yaMobile App'i sıfırlayıp yeni hesapla gürcü vpn ile girin.
mobilden sıfır hesapla baktınız değil mi başka bende bilmiyorumhocam vpnlerin free triallarını göremedim ben ama başka önerdiğiniz var mıdır
Aynısını yaşadımyeni cihaz yeni hesap gürci vpn farklı bir grup için yapılmış uyarısı veriyor .![]()
![]()
halbuki o kadar hevesle açmıştım - 3 cihazda da denedim trendyol biraz daha geç uyansa kıyamet kopardı zatenBende olmuyor ProtonVPN üzerinden Gürcistana bağlandım ve Trendyolun mobil websitesinden yeni mail ile kayıt oldum sonra uygulamayı sıfırlayıp yeni hesapla uygulamadan giriş yaptım olmuyor görseldeki hatayı veriyor
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynısını yaşadım