❌İndirim Bitti! Trendyol 1400/700 İndirim Method

Sabah olan amerika ve önceden olan azerbeycan indirimlerinde ürünlerimi teslim aldım sabah olan amerika indirimindeki verdiğim bütün siparişlerde kargoya verildi.
Benim kargoları çektiği için trendyol amerika için olanı yapmadım umarım gelir .

hocam vpnlerin free triallarını göremedim ben ama başka önerdiğiniz var mıdır

Ne alınabilir? Azerbaycan ind de ssd kovalamıştık şimdi ssd fiyatları da uçtu...

Diğer konuyla birlikte nedense almak istemedim. AZERBAYCAN olayından sonra Trendyola bulaşmaya gerek yok umarım siparişler gelir.

Bende olmuyor ProtonVPN üzerinden Gürcistana bağlandım ve Trendyolun mobil websitesinden yeni mail ile kayıt oldum sonra uygulamayı sıfırlayıp yeni hesapla uygulamadan giriş yaptım olmuyor görseldeki hatayı veriyor

1766081800866.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni cihaz yeni hesap gürci vpn farklı bir grup için yapılmış uyarısı veriyor . :uzgunpeepo: :uzgunpeepo:
Aynısını yaşadım

Bende olmuyor ProtonVPN üzerinden Gürcistana bağlandım ve Trendyolun mobil websitesinden yeni mail ile kayıt oldum sonra uygulamayı sıfırlayıp yeni hesapla uygulamadan giriş yaptım olmuyor görseldeki hatayı veriyor

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynısını yaşadım
halbuki o kadar hevesle açmıştım - 3 cihazda da denedim trendyol biraz daha geç uyansa kıyamet kopardı zaten :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,008
Üyeler
186,830
Son üye
spezy
Geri